RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Anıl +Taygun = Mükemmel Bir Gün :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8902)

ejder_balikci 16-03-2011 19:40

Anıl kardeşim öncelikle yeni teknen hayırlı uğurlu olsun. Ama ne zaman görsem hep soğan yiyiyorsun:)))) Bi gün seninle birlikte açılalım mavi sulara. paylaşım için teşekkürler şansınız her daim bol olsun saygılar.

ovunc 16-03-2011 21:50

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 103109)
[b]çay varmı çay bana onu de sen hele :)balık olmasın ama çay olsun.:D ben gelince bana çayı ve hizmeti evlat yaparsa en yakın zamanda geliyorum.:B]

Abi çayı içerken zaten senden bahsediyorduk merak etme :)
Ayrıca ne çayda nede hizmette sınır yok haberin olsun :)

paşalı 16-03-2011 21:51

Gençler tüm ekibi kutluyorum.Övünç kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler.

ibrahimsepetçi 17-03-2011 07:25

yeni tekne hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.tüm ekibi kutlarım.herdaim rastgele.

ovunc 17-03-2011 10:17

Tüm abilerime , kardeşlerime güzel yorumları için bende teşekkür ederim aslında bu hafta sonu içinde siteden bazı arkadaşlarla tanışıp bir grup yapsak mı diye düşünüyorum müsait olanlar arzu edenler varsa eğer?

muhabbetci 17-03-2011 10:52

Övünç kardeşim nasılsın,kahvede Halil abide ufak bir org.yapalım diyor. :)

ovunc 17-03-2011 21:53

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 103169)
Övünç kardeşim nasılsın,kahvede Halil abide ufak bir org.yapalım diyor. :)

Sağolun evet Halil Abi ile konuştuk , bu hafta hava biraz problemli gözüküyor birlikte olduğumuz gün için iyi bir hava olsun istiyoruz yarın sabahtan yine havayı kontrol edip ben kendisini arayacağım ama bu hafta gidemez isek haftaya kesin gideceğiz diye konuştuk dostlukların yayılması için böyle ufak organizasyonlar şart inşallah birlikte nice güzel günlere.

nihatemre 21-03-2011 15:13

paylaşımı okuyunca yerimde duramadım, deli gönül atla arabaya çek 2. limana çık denize dedi ama Ankara'dan İzmir'e yol epey uzun.... ama 2 Nisan da İzmirdeyim, Anıl yeğenim benide balığa çıkaracan değilmi... tekne denizde kalırsa ben iner kakışlarım sen hiç dert etme..
hepinize rastgelsin....

Anıl ÜNALAN 21-03-2011 16:00

Alıntı:

nihatemre tafarından gönderildi (Mesaj 103379)
paylaşımı okuyunca yerimde duramadım, deli gönül atla arabaya çek 2. limana çık denize dedi ama Ankara'dan İzmir'e yol epey uzun.... ama 2 Nisan da İzmirdeyim, Anıl yeğenim benide balığa çıkaracan değilmi... tekne denizde kalırsa ben iner kakışlarım sen hiç dert etme..
hepinize rastgelsin....

Hadi atla gel o zaman emmi :) Durduğun kabahat ;)
2 nisan'da bekliyorum o zaman seni :) öteki tekne karaya çıkabilir ama ben sürekli denizdeyim :)

Taygun KOCABIYIK 25-03-2011 10:24

Alıntı:

nihatemre tafarından gönderildi (Mesaj 103379)
hepinize rastgelsin....

Nihat emmi sen çık gel karada bırakmayız seni muhakkak denize çıkartırız :)

Saat 09:17.