![]() |
Alıntı:
|
Tebrik Ederim.Avlarınızın devamını dilerim.
|
Mashar abim tebrikler..
Ailecek çıktığın güzel bir günü .. Bu güzel balıklarla süslemen harika.. Urlaladaki Bahsettiğin yerde aldın sanırım bu paşaları.. Bu zamanda böyle ise Balık zamanı nasıl olur bilmem ... Paylaşım için teşekkürler Emeklerine sağlık.. |
mazhar abi cumartesı gununu guzel degerlendırmıssın valla hem balık hem guzel hava hemde en onemlisi aile tebrikler abım.
paylasım için tesekkurler. |
necatim sağollasın onurlandıran mesajın için öptüm seni sevgiler.
|
yağızcım çok teşekkür ederim güzel mesajın için öpüldün sevgilerimle.
|
sağol can mesajın için.
|
sağol süleyman abi inşallah. arayıp çaya geliceğim rahatsız etmiş olmazsam.
|
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Avlarınız daim olur inşalah. Deniz tutkusu budur diye düşünüyorum; bir yandan avınızı yaparken ailenizle birlikte hoş vakit geçiriyor, diğer yandan duyarlı bir yurttaş olarak bizlere çok güzel düşünceler yaşatıyorsunuz. Çok özendim size...İçimdeki ses diyorki al oltayı git denize hemen kur bir çırpıda alıver içeriden güzelleri...Zaman ne yazık ki uygun değil. İnşallah bize de allah sizin gibi bir emeklilik nasip eder. Saygı ve sevgilerimle.
|
Beklenen raporlar gelmeye başladı sonunda.
Evet Mazhar abi özletme kendini. Güzel bir gün geçirmişsiniz, tebrik ederim. Eee balıklarda mutfağa kadar gelmiş daha ne olsun. Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. Rastgelsin ... |
Saat 03:34. |