![]() |
mazharım emeklerine ellerine sağlık..samader ede teşekkürler
|
teşekkür
Alıntı:
|
Mazhar Abim ayaklarına sağlık buralara kadar geldin ve bu güzel organizasyona katıldın. Bu sayede seninle tanışma fırsatımızda oldu. Hemşerimi buralarda görmek güzel oldu.:) Tekar ayaklarına sağlık.Oraganizasyonda başta SAMADER olmak üzere bütün herkese teşekkür ediyorum. :helal:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Oraya giderek çok iyi yapmışsın Mazhar abi oradaki güzelikleri bizlere aktarmışsın ...;)
Baştada dediğim gibi çok iyi yapmışsın ;) :(bir detay haricinde :(Geçerken ben Sakarya'ya samadere gidiyom deseydin bende orada bulunmak için çok arzu ve istek içindeydim !!ama bir türlü bir plan yapıp bunu beceremedik veya bazı engeller bizim oraya gidemeyişimize engelledi :( ne yapalım nasip değilmiş bizim oraya gitmemiz inşallah bir dahaki sefere diyelim (sağlık olsun) yeterki gönüller bir olsun sen başlangıçı yaptın bunun arkası gelir inşallah diyorum....;) |
Mahsar abi eline emeğine sağlık güzel bi organizasyon raporu olmuş,ayrıca bizim yorgunluk bitti artık sıksık yazarım ufak tefek toparlamalar kaldı artık av raporlarıda gelir kısa zamanda Hasan abi tatlı su raporlarını dört gözle bekliyorum sezon açılınca :D
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
herzaman
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı: