RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Rastgelsin muhabiri Sakarya'dan bildiriyor. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9214)

Halil İplikçi 24-05-2011 16:08

mazharım emeklerine ellerine sağlık..samader ede teşekkürler

mazhar üzümcü 24-05-2011 18:17

teşekkür

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 107202)
mazharım emeklerine ellerine sağlık..samader ede teşekkürler

sağolasın halil abi tanışamayan ve tatlısu bilgisi olmayan tüm üyelerimize sevgilerimle.

Süleyman Çetin 24-05-2011 19:54

Mazhar Abim ayaklarına sağlık buralara kadar geldin ve bu güzel organizasyona katıldın. Bu sayede seninle tanışma fırsatımızda oldu. Hemşerimi buralarda görmek güzel oldu.:) Tekar ayaklarına sağlık.Oraganizasyonda başta SAMADER olmak üzere bütün herkese teşekkür ediyorum. :helal:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

adolomorola 24-05-2011 20:35

Oraya giderek çok iyi yapmışsın Mazhar abi oradaki güzelikleri bizlere aktarmışsın ...;)
Baştada dediğim gibi çok iyi yapmışsın ;) :(bir detay haricinde :(Geçerken ben Sakarya'ya samadere gidiyom deseydin bende orada bulunmak için çok arzu ve istek içindeydim !!ama bir türlü bir plan yapıp bunu beceremedik veya bazı engeller bizim oraya gidemeyişimize engelledi :( ne yapalım nasip değilmiş bizim oraya gitmemiz inşallah bir dahaki sefere diyelim (sağlık olsun) yeterki gönüller bir olsun sen başlangıçı yaptın bunun arkası gelir inşallah diyorum....;)

antikacı54 24-05-2011 21:02

Mahsar abi eline emeğine sağlık güzel bi organizasyon raporu olmuş,ayrıca bizim yorgunluk bitti artık sıksık yazarım ufak tefek toparlamalar kaldı artık av raporlarıda gelir kısa zamanda Hasan abi tatlı su raporlarını dört gözle bekliyorum sezon açılınca :D

mazhar üzümcü 24-05-2011 22:32

teşekkür

Alıntı:

CK.54 tafarından gönderildi (Mesaj 107184)
Arkadaşlar ben ancak yazmaya fırsat bulabildim özür dilerim .
Öncelikle sizin içinizden biri olan ve ta izmirden kalkıp bizim bu önemli organizasyonumuza katılan Mazhar abiye teşekkürlerimi sunmak istiyorum sağolsun bizleri varlığıyla mutlu etti onun nezninde tüm Rastgelsin üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Birdahaki organizasyona sizleri daha kalabalık bekliyoruz sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

Biz Samader olarak elimiz erdiğince tüm misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya çalıştık ve çaba gösterdik umarım tüm misafirlerimiz organizasyonumuzdan memnun ayrılmışlardır .
Eksiklerimiz tabiyki olmuştur bunlarıda düzeltmek için çaba göstereceğiz.

sevgili CK herşey ve sizler her açıdan 10 numarasınız hepinize çok teşekkürler sevgilerimle.

mazhar üzümcü 24-05-2011 22:36

teşekkür

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 107189)
Mazhar abi seni tebrik ediyorum bu ilginden ve sakaryadaki dostların arasında rastgelsin ailesini temsil ettiğin için allah güç kuvvet versin ziyaretlerinin devamını diliyorum saygılar....

güzel sözlerin için çok teşekkürler mesutum sevgilerimle

mazhar üzümcü 24-05-2011 22:41

herzaman

Alıntı:

antikacı54 tafarından gönderildi (Mesaj 107230)
Mahsar abi eline emeğine sağlık güzel bi organizasyon raporu olmuş,ayrıca bizim yorgunluk bitti artık sıksık yazarım ufak tefek toparlamalar kaldı artık av raporlarıda gelir kısa zamanda Hasan abi tatlı su raporlarını dört gözle bekliyorum sezon açılınca :D

semihçiğim raporu beğendiğine sevindim .elimden geldiği kadarı ile arkadaşlarımı bilgi sahibi yapabilmek adına, sizlerden daha kapsamlılarınıda bekliyorum sevgilerimle.

mazhar üzümcü 24-05-2011 22:46

teşekkür

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 107223)
Oraya giderek çok iyi yapmışsın Mazhar abi oradaki güzelikleri bizlere aktarmışsın ...;)
Baştada dediğim gibi çok iyi yapmışsın ;) :(bir detay haricinde :(Geçerken ben Sakarya'ya samadere gidiyom deseydin bende orada bulunmak için çok arzu ve istek içindeydim !!ama bir türlü bir plan yapıp bunu beceremedik veya bazı engeller bizim oraya gidemeyişimize engelledi :( ne yapalım nasip değilmiş bizim oraya gitmemiz inşallah bir dahaki sefere diyelim (sağlık olsun) yeterki gönüller bir olsun sen başlangıçı yaptın bunun arkası gelir inşallah diyorum....;)

sevgili hemşerim önerim. sakaryaya gidiş planını çok ani yaptığım için hiçbir kardeşimle diyaloğa girme fırsatım olamadı. ama sen yinede kusuruma bakma iyimi .temennine de canıgönülden katılıyorum sevgilerimle.

mazhar üzümcü 24-05-2011 22:50

teşekkür

Alıntı:

Süleyman Çetin tafarından gönderildi (Mesaj 107220)
Mazhar Abim ayaklarına sağlık buralara kadar geldin ve bu güzel organizasyona katıldın. Bu sayede seninle tanışma fırsatımızda oldu. Hemşerimi buralarda görmek güzel oldu.:) Tekar ayaklarına sağlık.Oraganizasyonda başta SAMADER olmak üzere bütün herkese teşekkür ediyorum. :helal:

süleymanım hemşerim .onurlandıran sözlerinden ötürü çok teşekkürler inşallah izmir ve manisada da buluşalım sevgilerimle

Saat 21:07.