RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   At-çek ilk deneyim (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9254)

mami1984 31-05-2011 06:37

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 107810)
Tebrikler çok güzel av olmuş gerçekten. Birde at-çek konusunda acemi olan birisi için çok büyük zevk verici bir av olmuştur eminim. Bende at-çek hiç yapmadım ama böyle balıklar yakalayacağımı bilsem yapmam demem açıkcası :)
Devamını diliyorum.
Görüşmek üzere ;)

teşekkürler anıl.bende yeni atçek yapmaya başlayan biri olarak şiddetle tavsıye ederim.

Ahmet TARİH 31-05-2011 07:07

Muammer başarılarının devamını dilerim. Bu balıkla ilk defa 4 sen önce tanıştım. Adı Baraküda-deniz turnası diye bilitorum. Kayınbiladerim Göcek te tekneden canlı balık (bölgede papalina diye isimlendirilen küçük balık) ile yakalamış. Bize de 2 tane getirmişti. Tadı oldukça güzeldi. Zıpkınla daldığım zamanlarda suda da irili ufaklı rastlamıştım bu balıklara ancak süper hızlı bir balık ve dişleri çok tehlikeli.
Bu arada kullandığın rapalaların resimlerinide yayınlardan sevinirim.
Rast gelsin...

Kamil ESEN 31-05-2011 08:59

Bravo kardeşim.İlk defa da bu balıklar herkese nasip olmaz.Sen baştan işi kavramışsın anlaşılan.Şansın daim olsun,rastgelsin..

mami1984 31-05-2011 09:37

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 107832)
Muammer başarılarının devamını dilerim. Bu balıkla ilk defa 4 sen önce tanıştım. Adı Baraküda-deniz turnası diye bilitorum. Kayınbiladerim Göcek te tekneden canlı balık (bölgede papalina diye isimlendirilen küçük balık) ile yakalamış. Bize de 2 tane getirmişti. Tadı oldukça güzeldi. Zıpkınla daldığım zamanlarda suda da irili ufaklı rastlamıştım bu balıklara ancak süper hızlı bir balık ve dişleri çok tehlikeli.
Bu arada kullandığın rapalaların resimlerinide yayınlardan sevinirim.
Rast gelsin...

ahmet bi teşekkür ederim iyi dileklerin için.Sahtelerin resimlerinide en kısa zamanda yükleyipgöndereyim abi.balıkları yakalayan yemlerin isimleri ima komomo sf 130 slım ve rover 98 su üstü sahtesi

mami1984 31-05-2011 09:38

[quote=Kamil ESEN;107835]Bravo kardeşim.İlk defa da bu balıklar herkese nasip olmaz.Sen baştan işi kavramışsın anlaşılan.Şansın daim olsun,rastgelsin..[/QUOTE
teşekkürler kamil abi evet biraz hızlı başladık iş devamıda gelir herkezede rastgelir

Ferhat AYAS 31-05-2011 10:00

Muammer, tebrik ederim. güzel bir başlangıç yapmışın.

hele hele ki, At-çek diye tabir ettiğimiz avlanma tekniği ile balık yakalamanın tarifi anlatılamaz. ( sonuçda yemi görmediğinden, ne zaman? hangi balık geleceği belli olmuyor ) Oltanı ilk suya salladığında ilk önce hafif hafif çekersin. Bir anda sert bir vuruş alırsın, sonrası malüm mücadele etmeye :) anlatırken bile sanki şu an makarayı sarıyormuşum gibi adrelanin salgılıyorum :)

tekrar tebrikler :)

muhabbetci 01-06-2011 07:50

çok güzellerr Muammer,nerede at-çek yaptın?,Afiyet olsun.

akinyildiz81 10-06-2011 19:58

ilk deneyimde böyleyse devamı ne olacak merak ediyorum.3 yıl önce aynı başlıklı konular açmıştım sonra devamı geldi.ama bu at çek feci hastalıktır bulaşma derim.

ejder_balikci 11-06-2011 22:01

muhammer kardeşim tebrikler güzel bir av olmuş devamını dilerim.

fear4235 18-06-2011 00:36

maşallah.. at çek olayına bende yeni merak sardım, 2 defa gidebildim daha ama malesef sonuç hüsran. umarım hevesim kırılmadan bende alırım bişiyler...

Saat 14:39.