![]() |
Alıntı:
İyi dileklerin için teşekkürler.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama tatlı suyuda yabana atma,saygılar.:) |
Alıntı:
nasip olursa birlikte avlanırız.:) |
Alıntı:
|
İrfan ağabey Karagözler göz kamaştırıyor .Avınız bereketli ,daim olsun..
|
İrfan abi çok güzel bir gün olmuş eline sağlık.
Bu arada teknene bayıldım abi. Bu aralar bizde İstanbulda aynen bu tarz bir alet almayı planlıyoruz. Ancak avlanma bölgemiz genellikle Boğaz olacağı için birtakım teredütlerim oluşuyor. Boğaz akıntısının kuvvetli olması, Geçen büyük gemilerin ve rüzgarlı havaların oluşturduğu dalgalar tekneyi ne ölçüde etkiler bilemiyorum. Fiber olduğu için fazlası ile sallanma olur diye düşünüyorum. Ancak ağaç veya saç malzemeye görede bakımının ve naklinin kolay olması bu tip bir cihazı cazip hale getiriyor. Sen ne tavsiye edersin İfran abi, bir iki satır yorum yapabilirmisin? |
İrfan abim çok güzel kareler karagözler harika..
Allah daha iyilerini senin ve Osman abimin iğnesinden eksik etmesin.. Aramızda kalsın...;) Hep dikkat ediyorum siz iki bacanak her seferinde yazlığı bahane edip Dikiliye gidiyorsunuz ..:) Bence Yazlık işin bahanesi..:) Balık için Gidiyorsunuz değilmi Bak İrfan abim açık konuş..:D:D:D:D:D:D Şaka bir yana güzel bir gün geçirmişsiniz .. Bahçe yorgunluğunun üzerine iyi gelmiştir.. Paylaşım için teşekkürler emeklerine sağlık abim..:helal::helal: |
İrfan abi maaşallah kurtları dökmüşsünüz yine bizede karagöz kaldımı?:D:D:D
|
Karagözler av vermeye başladı artık heralde. Kokar' ı yeniden bir yoklamak lazım. Paylaşım için teşekkürler her daim rasgele.
|
Saat 15:09. |