![]() |
Abi gerçekten ailelerle birlikte olabilmek çok hoş olmuş tüm kadro olarak sizleri kıskanıyorum doğrusu umarım bu güzel platformda zaman geçip yıllar ilerledikçe bizde böyle güzel anıları hatıralara geçeceğiz.
|
Ohhh ohh ohhhh görüntülere bakın siz :)
Fotoğraflardan ve yazılardan orayı yaşadım resmen :) Gerçekten çok güzel gözüküyorsunuz sayın abilerim. Umarım bu gülen yüzünüzü yine her zaman bir arada görebiliriz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben herzaman böyle bir toplulukta bundan sonrada elimden geldiğince bulunabilirim.;) işin açıkçası sanaldan reale dönmek güzel oluyor inşallah dahada büyür dahada çoğalar senin benim yapmam deyil önemli olan rastgelsin ailesinin her üyesinin birbirleriyle anlaşıp birbirleri ile bir topluluk halinde hoş vakit geçirebilmesi ;) dilerim her dostumuz bizler gibi yapabilir.;)bence hiç zor deyil ;) |
karelere bakıp iç geçirmedim desem yalan olur harika bir ortam olmuş tüm katılımcıları kutlarım sevgilerimle...:helal::helal:
|
Alıntı:
bu arada kaptanım kupas dedinde offf offff gözümde tütüyorlar ben görmeyeli zapıta copu gibi olmuşlardır sanırım hafta içi bir ara ziyaret etmek lazım onları belki onlarda beni özlemişlerdir. :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Saat 05:32. |