![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Murat ve Raif abi teşekkür ederim allah sizlere daha iyi ve irilerini nasip etsin.... |
M A Ş A L L A H
anıl ben kamyoneti hazırladım sen balıkları ver pazara gidip satalım:D vallahi, tebrik ederim bu kadarını görünce gerçekten şok:deli: oldum. Mesut kardeşim bu avda herkes şok olur gerçekten güzel av yapmışsınız bileğinize sağlık gerçekten uzun süredir bu kadar bereketli av denk gelmiyordu herhalde Anıl kardeşimizin dediği gibi bu sene güzel avlar yapılacak gibi gözüküyor tebrik ederim.:helal: rastgele |
hayvan hakları derneklerini göreve çağırıyorumm :):):) güzelbahçe açıklarında katliam yapılmış nerdesiniz kendileri ne kadar arkadaşlarım olsada böyle bir durumu kabullenmek zor... hahahaha
arkadaşlar tüm ekibi tebrik ederim afiyet şeker olsun. |
Alıntı:
Ben onların yarısını geri bıraktım valla benim suçum yok hakim beg:) çok teşekkür ederiz allah sizlere daha iyilerini nasip etsin saygılar.... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar G3 mü kullandınız ağır makinalı mı? :deli::deli:
Nasıl vurdunuz bu kadar kuzuyu yaw.:helal: Yılın raporu ödülüne adya olacağına inanıyorum. Tutumda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Var bu işte bir bit yeniği zaten Tuncay abi.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Herkese kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Fotoğraf çekebilme durumum her zaman olmuyor misafirlerim geldikçe fotoğraf çekip yayın yapabiliyoruz iyi de oluyor doğrusu. Bundan sonra avlarımda biraz daha fotoğrafa önem vereceğim ;)
Daha iyilerinin size denk gelmesini diliyorum. |
Saat 16:47. |