RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Uskumrular bizi hiç bırakmasınlar.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9952)

kaptankarabulut 02-11-2011 18:05

Alıntı:

pendikli balıkçı tafarından gönderildi (Mesaj 115463)
Süleyman kaptan uskumrular seni hiç bırakmaz inşallah.Sayende her hafta gözümüz şenleniyor.Rastgele kaptan.

Evren bende senin bu güzel dileklerine katılmak istiyorum fakat ne yazık ki en fazla bir ay sonra bizleri terk ederler...

paşalı 02-11-2011 19:00

Kardeşim paylaşım için teşekkür ederim.Livarın hiç boş kalmasın kal sağlıcakla.

kaptankarabulut 02-11-2011 19:38

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 115469)
Süleyman abi ben bu uskumruların kolyozların palamutların istavritlerin sana aşık olduğunu zaten seni bırakamıyacaklarını biliyorum. Onların olmadığı bir av fotoğrafı yok zaten maşallah. Ama bu karelerde bir şek eksik. Oda ÜSTAT KARABULUT.
Bir iki karede kendi resmini koyda yüzünü görelim özlem giderelim abi.
Bu arada bu paylaşım son darbeyide vurdu bana. İstanbuldan bize bi kısmet çıkmıyor. Arkadaşların kanına gireyimde bir hafta sonu aşağı doğru yanınıza gelelim. Hertürlü hasrete son verelim inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.

Ahmet'cim çok değil bir ay içersinde bizi terk eder bizi bu ukumrular..Eğer öyle bir niyetin olursa önceden haberim olsun.Size elimden geldiğince güzel bir gün geçirtmek isterim.Ama bu uskumrular bizi terk etmeden önce beklerim seni..Resmime gelince fotoları ben çektiğim için kendi resmim hep dışarda kalıyor..İlgin ve güzel dileklerin için tekrar teşekkürler..

Tuncay GÜNAY 03-11-2011 01:29

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 115453)
Belliki öğrenmişin biz karışığını oynarız mülteci,hepyek,hapis.Senin oynadığına burada kıs tavlası deriz benim için çocuk oyuncağı sana 4 avans 5 de çıkacaz yalınız zarlar karşıya deyecek:DYenilen çayı demler:helal:

havan batsın :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tuncay GÜNAY 03-11-2011 01:31

kaptan uskumruların hepsini imha etme birazını koy buzluğa beklesinler belli mi olur denizliden misafirlerin falan gelir beraber pişirirr yersiniz :)))))

Turgay Yüksel 03-11-2011 07:56

Üstadım hem anlatım hem Panaromik fotolar hemde uskumrular harika .....

Rabbim sağlık ve keyfini eksik etmesin ....

Bursa_Erkan 03-11-2011 13:12

Karabulut hocam paylasımın ıcın keyıflı anlatımın ıcınde teşekkürler. Allah kımseyı Cakmakcı ustanın dilıne düsürmesin...:)

kaptankarabulut 03-11-2011 16:52

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 115470)
Süleyman abi nedir bu uskumruların sizden çektiği
güzel avlar yapıyorsunuz
Tebrik ederim.

Teşekkürler cem.Ama bu günlrde ava her çıkışımda acaba kaçtılarmı diye ödüm kopuyor.Oltayı indiriyorum bakıyorum daha kaçmamışlar derin bir nefes alıyorum..

En kısa zamanda seninle de güzel bir av gerçekleştirmek isterim..

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 115474)
Süleyman abicim eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş,rastgelsin.

Teşekkürler Tamer sizlere de daha iyileri rastgelsin..
Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 115485)
Kaptaqn eline sağlık uskumrular harika :)

Teşekkürler Gönenç..

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 115547)
Kardeşim paylaşım için teşekkür ederim.Livarın hiç boş kalmasın kal sağlıcakla.

Çok teşekkürler Turgay abim..

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 115569)
kaptan uskumruların hepsini imha etme birazını koy buzluğa beklesinler belli mi olur denizliden misafirlerin falan gelir beraber pişirirr yersiniz :)))))

Yok be Tuncay özel misafirlerime dipfirizde bulunduruyorum.Belki bir gün yolları şaşar beşer buralara düşer diye..:D :D

Alıntı:

Turgay Yüksel tafarından gönderildi (Mesaj 115577)
Üstadım hem anlatım hem Panaromik fotolar hemde uskumrular harika .....

Rabbim sağlık ve keyfini eksik etmesin ....

Çok teşekkürler Turgay biladerim Sizlerinde oltalarınız dolu gelsin her daim..

Alıntı:

Bursa_Erkan tafarından gönderildi (Mesaj 115619)
Karabulut hocam paylasımın ıcın keyıflı anlatımın ıcınde teşekkürler. Allah kımseyı Cakmakcı ustanın dilıne düsürmesin...:)

Teşekkürler Erkan kardeşim..Sen Çakmakcının konuştuğuna bakma gelince alır boyunun ölçüsünü gider.Bu kadar basit..:D :D

Saat 21:34.