![]() |
Alıntı:
|
Serdar abi nazar değmiş valla, üzüldüm gerçekten.. :( Umarım gelecek avlar daha bereketli olur.. İskenderunda da balık bittiyse biz balığa hiç gitmeyelim.. :D :D
|
serdar hava almışsın işte. tamamen boş dönmek te vardı. bunada şükür.
|
Alıntı:
|
Abi yine döndün :) arkadaş lahoz oluyor galiba
|
Maşallah maşallah
resimleri siteye koyarken biri yer diğerleri bakar kıyamet alametleri bunlar gibi bir düşünce vukuu bulmuyomu sayın arkadaşlar.insan alıştıra alıştıra koyar.bu ne zink diye.... psikolojim bozuldu.yakiiiiin inceledim galiba o balıklar yenmez kanserojen atıklar gördüm. siz en iyisi bize gönderin bi tahlil yaptırayım ben sonucu ayrıca bildiririm. Allah nasibinizi bollaştırsın devamlarını dilerim.( gönülden... (((((Hafif bir kıskanma Olabilir)))))) Selamlar saygılar. |
bi kiralık evle bide iş ayarlarsan ben oraya yerleşmeye karar verdim:) emeğinize sağlık
|
Aslında biraz daha uzun kalabilseydik daha çok yakalardık. 3 günlük lodosun ardından güzel bir havada daha uzun balıkta kalmak av açısından çok iyi olurdu.
|
serdar,fırtına arkası iyi iş çıkarmışsın tebrikler. rastgele.
|
güzel av eline sağlık
|
palamut
arkadaşlar herkeze merhaba . aylar sonra tekrar balığa gittik. kısmetimizde bunlar varmış
|
Serdar abi dönüşün muhteşem olmuş :) Ama balıklar için aynı şeyi söylemek mümkün değil tebrikler
|
Tebrikler serdar kardeşim yazılı orkinosu ve rapalasını yanında paylaştığın icin cok teşekkürler rastgelsin iyi seneler dilerim.
|
abi balıklar birbirinden güzel,tebrik ederim, ben de iskenderundanım,siz hangi iskelede avlanıyorsunuz?
|
Vay Serdar kardeşim ne bu canavarlar böyle süper.Tebrikler.
|
çok güzel balıklar tebrikler..afiyet olsun..
|
elinize sağlık serdar hocam:) süperdi..biz yakalayamasakta izleme keyfini yaşadık.. teşekkür.. bu arada aynı yerden yeni geldim... kovalamadı bile:(
|
serdar bey tebrikler...başarılarınızın devamını dilerim....ama sizin yanınızda bi arkadaş var süleyman bey.ben ona çok üzülüyorum ,ne olacak bu çocuğun hali:)
|
lineerman abi.. kaptınız kofanayı mutlusunuz tabi:P szinde başarılarınızın devamını dileriz... iskele değil alınteri kofananızı göremedik:P
|
selam arkadaşlar,ilk defa ressim eklemeye çalışacağım. 3 mayıs akşamı mika sahteyle aldım,aslında pekte özel olmayan bir kıyıdan..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
tebrikler
serdar hocam valla biz yakalyamadık ama en azından seni izledik. bu arada balık mı yakışıklı sen mi ayırt edemedim. ama balık biraz daha ağır basıyor. tebrikler. (bu arada benim yakaladıklarım daha büyüktü ve işin en kötü tarafı süleymanın küçük bile diyebileceği bir balığı yok.:deli: )
|
hay maşallaaaa derya kuzusu:) fotoğrafı Ara Güler çekmiş gibi:P
|
tebrikler güzel balık afiyet olsun..
|
El yapımı mika sahte satılıyo dedik vallahi sanki herkes hücum etmiş ayhan abiye bunlardan almaya :) iskenderunda nereye ava gitsem hep bu sahteler kullanılıyo artık. gerçekten çok süperler ama ,iyi iş çıkarıyolar. ya bu arada iskenderunlu arkadaşlar 3,4 gündür tık yok onun öncesindeki günlerde baya kofana alıyoduk,siz napıyosunuz bugünlerde alabiliyo musunuz bi şeler ? şu günler tam bolluk zamanı;ama sahteye atlayan bile bi şey yok. 3,4 yıldır bu zamanlarda hiç böyle olmuyodu.
|
Alıntı:
|
dünün çatalkuyruğunun resmini yayınladım
|
o zaman iskelelerden atma zamanı gelmiştir.. kıyıdan yok...
|
el yapımı sahte diye 15 - 20 ytl ye sahte satıyorlar.ne bu rapala mı? yani patladımı büyük can sıkıntısı:)ben bildiğimden şaşmam..hoş iki parçalıyıda pahalı alıyoruz ama ne yapalım...
|
ömer kardeş sen nerelerden takılıyorsun?bi kaç gündür hakkaten hava kötü akşam üstü.umarım yarın düzelir.
|
bugün rezil bir rüzgar vardı..baş ağrısı yaptı balık yapmadı...serdar abi yarın adanaya gidiyorum bişe istiyormusun:) bu saatte aramayim dedim...:)
|
alper geç gördüm mesajını yarın ararım seni:)tabiki istiyom:)
|
Alıntı:
|
Yalnız şöle bi şey de var, eğer karayolları iskelesine gitmek sıkıntı olmasa-izin almak lazım-devamlı orda avlanırım, çok deli balık var ya...
|
Adana ve İskenderun'da bulunan arkadaşlar birlikte yapacağınız güzel avların resimlerini bekliyoruz. RASTGELSİN
|
ömer teşekkürler bilgiler için.bu gün bi kofana daha aldım yelkenin ordan.mika sahteyle.bu herhalde en fazla hazirana kadar devam eder?senin tecrübelerin nasıl?
|
ben haberi aldım serdar abi:) tebrik ederim
|
teşekkürler alper..daha iyisi sana olsun...:)
|
dönüşüm muhteşem olacak göreceksiniz yaktığım ateşi
|
tekneyi ayarlıyorum pzts kıyıda gezicem saat kaçta orda olacaktınız
|
anneler günü hediyesi:)
linnerman ve gauss hocalarımız kadar olmasa da bunada şükür:P gerisini yarına bıraktık.. süleyman hoca tekne ile hepsini kurutmazsa
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 15:25. |