![]() |
Alıntı:
|
garmin 521s
Garmin 521s'e VEU015R haritayı nasıl yükleyebilirim?
|
bende garmin nüvi 215w mevcut.buna deniz haritası yüklenebilrimi?eğer yüklenir ise tekniğini yazabilirmisiniz?elektronikçi olduğumdan elim yatkın!saygılar:))
|
Alıntı:
|
Erol Bey, Paylaşım için Teşekkürler. Görüyorum ki sorulan sorulara elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Diğer benzeri forumlarda paylaşımın ardından bu denli aydınlatıcı cevap bulamadığım için sitenizi çok beğendim.
Garmin Etrex 20, Turuncu renkli ekran El tipi GPS cihazıma bu haritayı yüklemem mümkün mü? Mümkün ise kısaca anlatırmısınız? Teşekkürler.. |
selam sayın erol hocam burda bayağı faydalı bir paylaşım yapmışsınız teşekkürler yalnız pc den ve programlardan pek anlamadığım için bana bu konu hakkında özel mesaj atarsanız çok teşekkür ederim.en azından bu mesajı bilgisayar programcısı bir arkadaımla halledebilirm diye düşündüm.
cihazım, garmin gps map 421s cihaz amerikan geldiği için genel dünya haritası yüklü fakat ben doğu akdeniz haritası yüklemek istiyorum istediği kart BlueChart g2 vision SD karta nasıl yüklerim bi derdime derman:) şimdiden teşkkür ediyorum rasgele |
Alıntı:
|
Paylaşımınız için teşekkürler güzel bir bilgi.
|
erol abim sanırım son yazdığım ya silinmiş yada kaydırılmış..özelimde mesaj gözükmüyor sıfır mesaj gösteriyor mail limede baktım ama göremedim nerden bakmam lazım acaba ?
|
hocam merhabalar... Amerika'dan bir arkadaşım Garmin 421S yolladı. Bunun sd kartına harita yüklemek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim... Sevgiler...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sevgili Levrek hocam...
Bende de 421S var... Haritayı (img dosyasını) indirdim. Benim indirdiğim 880 mb... Bundan sonra ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Sevgiler, Önder |
Alıntı:
|
Arabamda kullandığım navigasyon cihazına deniz haritası yükleyebilirmiyim? Bu konuda bilgisi olan varmı?
|
Cihazınız ne marka ?
|
Alıntı:
İlginiz için ayrıca teşekkür ederim. :) |
Şöyle bir şey buldum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tüm balıkçı dostlarımın özellikle RASGELE sitemizin Ramazan bayramını kutlar sağlık huzur ve mutluluklar dilerim
|
Alıntı:
|
cümleten hayırlı akşamlar
|
Alıntı:
|
Herkese merhaba,
Uzunca bir süreden sonra konuyu tekrar aktif hale getiriyorum.Yeni garmin527xs cihaz satın aldım.Bu cihazım için EGE deniz haritasını nasıl yükleyebilirim. Arkadaşlar haritaları internetten indirdiklerini belirten yazışmalar yapmışlar ancak çok aramama rağmen ben bulamadım. Bu kapsamda link ve yükleme yöntemi konusunda yardım rica ediyorum. Bu vesile ile herkese hayırlı bayramlar dilerim. Saygılarımla |
Rasgelsin ailesinin bayramını en derin hislerimle kutlar esenlikler dilerim
|
Hayırlı bayramlar huzur ve mutluluklarınız daim olsun
|
merhaba dostlar nasıl geçiyor bayran
|
merhabalar hayırlı akşamlar
|
hayırlı akşamlar canlar ne var ne yok
|
merhabalar canlar ne var ne yok nasılsınız
|
Merhaba Erol Bey ,
Garmin 421s cihazını aldım ancak harita kurulumu için baya fazla ücret talep ettiler. Sizden ricam özelden de yazdım ama görmediniz sanırım. Marmara ve Yunan Adaları haritaları için ve nasıl yüklenim yapacağım konusun da yardımcı olmanızı rica ediyorum. |
Alıntı:
|
günaydınlar bu konuyu burayada taşırsanız tüm arkadaşlar faydalanırlar teşekkürler
|
günaydın canlar hayırlı cumalar
|
cümleten hayırlı akşamlar
|
Sayın Levrek, değerli paylaşımınızı okum ve çok memnun oldum. Antalya Kalkan'da oturuyorum.
Bende Garmin Montana 650 el GPS var. Garmin Bluchart g2 Akdeniz haritasını nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler. |
selamunaleyküüüüümmmmm rahatsızlığım sebebiyle epeydir siteden uzak kaldım inşallah keyifler yerindedir
|
Geçmiş olsun. hayırlı akşamlar.
|
sağ ol mehmet beyciğim
|
Hayırlı cumalarınız olsun.
|
günaydın Mehmet bey bir türlü buluşamıyoruz biraz sohbet edelim esenlikler dilerim
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Cümleten Hayırlı akşamlar, inşallah bir gün denk geliriz.
|
Saat 02:32. |