![]() |
mYm - Menderes Yapı Merkezi
Merhaba sevgili Rastgelsin dostları uzun süredir pek katılımda bulunamıyorum bunun sebebi yeni kurmuş olduğum işyeri, kısaca bilgilendirmek istedim sizleride İzmir - Menderes 'de Alarm Güvenlik Sistemleri ve Pvc Doğrama olmak üzere 2 farklı sektörde hizmete başlamış durumdayız ve bunu sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Siz dostlarımıza hizmet etmek, konumuzla ilgili yardım ve destekte bulunmak bizim için bir zevktir.. |
tekstil'in hazırlama devere bölümünde çalışmaktayım
|
Bende istanbuldayım. Bir Anadolu Lisesinde Biyoloji öğretmeniyim.
|
İstanbulda GESA akümülatörlerinin Merkez ofisinde satış bölümünde çalışmaktayım...
|
Bende Fethiye'de 657'ye tabi
Devlet Memuruyum.Buradaki abilerime arkadaşlarıma ve kardeşlerime elinden geldiğince yardımda bulunmaya daima hazırım.Herkese saygı ve sevgilerimle. |
paslanmaz krom korkuluk ve dekarasyon
|
bende ev tekstili perde işiyle uğraşmaktayım
|
Bende emekliler kervanına katıldım,keyfini çıkarmaya çalışıyorum.
|
bende emekliyim
buca-izmir A-rh + |
Beden Eğitimi Öğretmeniyim izmir- çamdibinde bir ilköğretim okulunda çalışmaktayım.
|
Ben öğrenciyim. Üniversiteye hazırlanıyorum.
|
İlk önce necati ve diğer yöneticilere teşekkürler.Bendenizde BMC fabrikasında 16 yıldır çalışmaktayım kaportacıyım. herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım KARŞILIKSIZ.Ne mutlu bize:helal::helal::helal::helal:
|
sevgili dostlar, petrokimya sektöründe işletme operatörü olarak çalıştım. ve 12 nisanda emekliler kervanına katıldım herkeze sevgiler.
|
Sakarya'da sınıf öğretmeniyim. Bu taraflarda işi olan veya gezmeye gelen herkese yardımcı olmaya hazırım. Sevgiler, saygılar... :)
|
Çankırı da ikamet etmekteyim.Kamuda Elektrik Teknikeri olarak görev yapmaktayım.
|
sigorta acenteliğim var.1996 dan beri ergo sigorta .aş nin acentesiyim
|
özel bir tütün firmasında lojistik müdürüyüm.
|
Bende inşaat işi ile uğraşıyorum öncelikle ince iş denilen fayans ve kalebodur dahası çatı ve lambiri su yalıtımı.
|
bende ihlas pazarlama şirinyer mağaza sorumlusuyum.aynı anda su arıtma ve temizlik ve sağlık robotu satışıyla ilgileniyorum tel 505 387 94 88-539 717 11 22
|
Selam Dostlar,
Uzun zamandır sitemizi ziyaret edemiyordum. Ama Allah!a şükür tam bir dönüş oldu. Öncelikle Güzel Türkiye'min Kuzeyinden Güneyine- Doğusundan Batısına tüm dostlarıma selamlar; Denizli Sarayköy'lüyüm, İzmir Eşrefpaşa'da ikamet ediyorum ve Seferihisar'da özel firmada ith-ihr-operasyon uzmanı olarak çalışıyorum. Sevgi ve Işıkla Kalın |
Bende özel şirkette kuru akü, rezistans, hot plate satışı yapmaktayım.
|
aynen
:)
Alıntı:
|
Merhabalar bende üniversite öğrencisiyim deniz ulaştırma işletme müh. okuyorum Allah'ın izni ile kaptan olacağım.
|
Medikal sektöründeyim.
Amerikan menşeyli firma da Ege Bölge Sorumlusuyum. cook medical |
ben ssk emeklisiyim.
|
belediye emeklisiyim
|
Piastik enjeksiyon resim çerçeve profili üretiyorum
|
arkdaşlar bende makina teknikeriyim. cnc torna,cnc freze ve cnc plazma opratörlüğü yapıyorum metal sac kesimi yapıyorum.
|
slm arkadaşlar bende elektrik ve bobinaj olarak aile şirketimiz var ben ve kardeşlerimin
|
veysel erdoğan antalyada yaşıyorum damlama sulama sistemleri şirketinde plastik enjeksiyon bölüm sorumlusu olarak çalışıyorum balık avcılığına ilk okul zamanlarımda başladım hayatımda en fazla zevk aldığım uğraşlardan ...sanırım balık avcılığı benim vaz geçimezim diye bilirim:))
|
ben ziraat mühendisiyim ev ve işyeri ilaçlaması yapıyorum.aynı zamanda yurt dışına çıkan gemi ve konteyner ilaçlaması işi olan fümigasyonla uğraşıyorum
|
Herkese selamlar.
ben lise motor bölümü mezunuyum.3 sene kendi işimi yaptıktan sonra 2006 senesinden beri çelik konstrüksyon ve makine imalatı ile uğraşıyorum.Makine ressamına benzer bir işim var ama tam olarak demir ile ilgili ne olsa yaparım abi kıvamında çalışmaktayım.... saygılar sunar oltalarınız boş gelmemesini dilerim. Rastgele.... |
Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencisiyim :D arada balık tutacak arkadaslar varsa karaburun izmir kordon olur gelebilirim ..
|
damlama sulama sistemleri imalatı plastik enjeksiyon bölüm sorumlusuyum
|
Öğrenciyim 7ci sınıfta :D
|
iç mimarım tekne plan ve imalatı yapıyorum
|
ziraat mühendisiyim ev ve iş yeri ilaçlaması(pest kontrol) ile yurt dışına çıkan gemi konteyner ilaçlaması (fümigasyon) işi yapıyorum
|
Kuzu Grup'ta çalışıyorum, İski'nin Arıtma Tesislerinin işletmesini yapıyoruz...
|
Çevre Mühendisiyim. Fabrikaların SU sistemlerini kuruyorum. Atıksu arıtmadan saf su sistemlerine kadar.
|
Herkese selamlar. Genel Cerrahi Uzmanıyım. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Tıp Fakültesinde Yardımcı Doçent kadrosuyla görev yapıyorum.
|
Saat 18:03. |