![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
|
Ustalara selam, Hasan abi
vallaha kurs açarsan ben varım, tanışmak ve kurallara uyan, doğa anaya saygılı bir avcı olmak istiyorum.. saygılarımla, |
Alıntı:
balıkçılık öyle bir şeyki herzaman biraz daha avlanma konusunda kendini geliştirebilirsin.;)yani devamlı balığa gitmekle tecrübe kazanılır.:)ben sizce güzel balıklar yakalıyor olabilirim ama birde bunun diğer yüzü var.;)benimle beraber gelen dostlarım o gün güzel balık yakalamışta olabilir.:)peki daha sonra yalnız gittiklerindede aynı sonuç olurmu? işin açıkçası balık işi nasip işidir :)bende boş dönebiliyorum her gidişimde herzaman tutarım diye bir durum kesinlikle olamaz.:) yapacak olduğunuz gideceğiniz ortamda hangi balık var ve hangi yeme geliyor.:)hangi zamanda oltaya daha çok vuruyor :)gün içinde kaç çeşit yem kulanılmalı.:)gitmiş olduğun avlak durumu nasıl :)hangi rüzgarda balık kıyıda :)bunlar saymakla bitmeyen fakat av verimini artıracak bilgiler :) hasbelkader bir yere gidiyor birilerinin tarifi ile gidiyorsan olaki balık tutamadın işte o zaman hayal kırıklığı olur.;) ben diyorumki önce nasip sonra bilgi ve tecrübe bunlar bir arada olunca sanırım avda güzel olur.:) güzel bir av yaptığınız avlağı ve avı her zaman bir yere not alın.zamanla buna ihtiyacınız olacaktır.;) şu an ben belki bu meyveleri topluyorum :) |
geçte olsa tebrikler dostlar.:(
paylaşım için teşekkürler,ben hala gidip gelmelere devam ediyorum kusuruma bakmayın lütfen. |
Hasan Abi
Ellerine saglik dokturmussun gene vallahi,haftasonu Yegenim gelmisti,senin kulaklarini cinlata cinlata gittik oraya,bizi baliktan daha guzel bir surpriz bekliyordu,Serkan ve Yagiz ile tanisma sansim oldu,tesaduf iste ne guzel denk geldi,hossohbetleri ile lafladik,senide andik tabii...Valla isin ozu senden ogrenecek cok sey varmis :) selam sevgiler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasan Abim tebrikler , harika av yapmışsınız :helal: Bu arada merayı kurutmadan bu taraflara da kovala da kardeşinde biraz paşa yakalasın :) Her gidişimde mutlaka alıyorum ama karagöz , sargöz ve kupalar çupralara fazla fırsat vermiyorlar :P Afiyet şeker olsun ...
|
Alıntı:
senin teknenm keşke benim avlandığım taraflarda olsaydı ;)bak o zaman neler olurdu :) |
Alıntı:
senin tuttuklarınıda biliyorum nedim sende çok güzel balıklar tutuyorsun.çanakkale geçilmez :);) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 13:38. |