![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bu nasıl hem göl manzaralı.hayda olmamış
|
Alıntı:
|
Sanırım ebat büyük geliyor.
|
Alıntı:
Alıntı:
ama hallettem bilgine..;) |
Hahhh oldu işteeeeeeee:helal::deli
|
Alıntı:
|
sen avatarı değiştirmemişsin..
profil resmini değiştirmişsin.. ama hallettim bilgine.. :) |
Alıntı:
|
Bu daha yakın çekim eee daha yakını olmasssssss sonra çizgiler kırışıklar görünüyorrr.:D
|
Alıntı:
Şimdi harika ...;) :helal: :helal: :helal: En son seni böyle görmüştüm..;) Hiç yaşlanmamışsın abim...;) Maaşallah..:) |
Alıntı:
rastgele kardeşim. |
Herkese hayırlı akşamlar yarın görüşmek dileğiyle.
|
Cmületen selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar.. Gününüz aydın olsun.. |
Alıntı:
Sanada hayırlı işler.Hayırlı sabahlar. |
Alıntı:
Sanada hayırlı sabahlar.. |
Bol karlı ve bir okadarda soguk Isparta'dan gönlü sıcak olan dostlara selamlar. :)
|
Alıntı:
Ne o ?? İspartaya karı yağdırmışsın..:):D:D:D Nasıl çok mu bari.. |
Evet abilerim kardeşlerim.. Misafirlerimiz çoğaldı.. Amam kahve halen kar yapmıyor hep zarar hep zarar.. Tama şimdi çaylar benden.. Haydi buyurun kahveye......... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Yetermi NECO? yetmezse az daha yolluyam. |
Bu çaylara bu para az ama napayım bu ara biraz elim sıkışık :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Abi ne yaptın yaaa.... Ben o kadar aç gözlümüyüm.. İnsan bir çanta içinde felan gönderir .. Şimdi herkezin gözü kalacak.. Hem Hani senin Manisalı Abilerin.. Kahvede çaylar parayla .. Burada Beleş... Ne dedik Slogan ne idi.. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE.................. |
Cümleten selamunaleyküm..
Gününüz Aydın Cumanız Mubarek olsun.. Sağnak yağışlı İzmir gününden selamlar.. Hayırlı işler bol kazançlar... |
Alıntı:
Senin ve tüm dostların CUMA sı mübarek olsun. |
Alıntı:
|
Tüm dostlara hayırlı cumalar...
|
Alıntı:
Seninde Cuman mubarek olsun.. |
Necati abi benim ocak gene bozuldu:hıııı: bugün çaylar senden:D.
|
Parayı gördün hemen ocağı bazdun değilmi..
Senin isteğin çay olsun.. Buyur .. Açık olan benim ama unutma ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ellerine sağlık abi:helal:
Dünyadaki hiç bir paraya SENİ ve buradaki bu çayın lezzetini değişmem abi;) |
Alıntı:
Ağzına layıksa sorun yok..;);) |
Eeee alırsın artık bu paralarla bi GULET:D:D:D
|
Alıntı:
GULET :confused::confused::confused: Anlamadım Muradım cehaletime ver .. Ne ki o :soru: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Gulet bu abi hayırlı olsun.:D:D:D |
Alıntı:
Allah seni ne etmiye emiiiiiiii..:D:D:D:D Gulet deyince benimde aklıma çay ocağı hani kahvelerde kullanılanlar varya Yedek de denir o sandım..;):D Belki ege de İzmirde ismi başkadır diyerek öyle tahmin ettim..;):):) Tabi ben tekneci olmadığım için bölme birşey aklıma bile gelmedi..:oha::oha::oha: Bu yaşta bir şey daha öğrendim..:rolleyes::rolleyes::rolleyes: GULET= YELKENLİ TEKNE..:D:D:D |
herkeze hayırlı akşamlarrr...
|
Alıntı:
|
Tüm dostlara hayırlı günler.
Hayırlı işler tatilde olanlara hayırlı tatiller. Balığa gideceklere bol nasipli avlar inşallah. |
Saat 07:51. |