RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Denizli team kazıklı koyuna çıkartma yaptı :) sonuç katliam (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10768)

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:38

Alıntı:

Ege Demirağ tafarından gönderildi (Mesaj 120913)
çok güzel av olmuş :D afiyet bal şeker olsun ..Darısı bizlerin başına inş..

inşallah egecim sana bunların ağa babaları nasip olsun yanında kolası benden :D:D:D rastgelsin

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:41

Alıntı:

kağan 112 tafarından gönderildi (Mesaj 120925)
dostlar merhaba son zamanlarda kaziklıda balık biraz azdı ama artık yavaşyavaş başladı gelmeye geçtiğimiz hafta güzel bereketli bir haftasonuydu inşallah böyle devameder bende yeni avlaklar keşfedip gelen misafirlerime dahagüzel av günleri yaşatmak istiyorum çünki tekneme gelen misafirler o mutlu anları yaşamayı çok hakediyorlar. bütün dostlara rasgelsin yüreğinizden sevgi oltanızdan balık eksik olmasın

teşekkürler kaptan pazara ordayız yine çayları demlemeye başla sen sabah suyu mercan öğleden sonra fantazi balık at çek 3 lü isparoz :D:D:D:D:D görüşürüz.

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:43

Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 120933)
offf negüzel bir gün nekadar güzel balıklar bütün ekibi kutlarım bütün güzelliklerin devamını dilerim herdaim rasgele

teşekkürler orhan kardeşim daha irileri iyileri sizlere nasip olsun ;);)

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 20:47

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 120941)
Tuncay, Tuncay...
Götürmüşsün kırmızı Mercanları....Çokda lezzetli bir ızgarası olur o meretlerin....Paylaşımın için teşekkürler...

götürtük bea kaptanım hemde beyaz sulu götürdük :):):) balık ta dedi ki beni bir adam evladı yedi :D:D:D:D sonra üzerine helva yedik bu sefer balık öldüğünü anladı. yazın 1 hafta kadar istanbula yolum düşecek kabul ederseniz çayınızı içmek isterim saygılar kaptanım.

Tuncay GÜNAY 29-03-2012 22:26

kazıklı da bizi ağırlayan kaptanlarım ismail kaptan ve ahmet kaptana da buradan teşekkür etmek istiyorum her ikisini de birbirinden ayrı tutamam teknelerinde misafir olduğumuz sürece çay kahve ikramları ve balık bulmadaki gayretleri ve muhabbetleri gerçekten taktiri hakediyorlar. teşekkürler kaptanlarım

iaksoy 30-03-2012 00:24

merhaba arkadaşlar sizin gibi ustalarla balığa çıkmak ve hizmet vermek bizim için gururdur. sizin üstünüze başka balıkcı göremiyorum pazara görüşmek üzere

saygılarımla ismail kaptan

MAVİ FENER 30-03-2012 00:52

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 120966)
götürtük bea kaptanım hemde beyaz sulu götürdük :):):) balık ta dedi ki beni bir adam evladı yedi :D:D:D:D sonra üzerine helva yedik bu sefer balık öldüğünü anladı. yazın 1 hafta kadar istanbula yolum düşecek kabul ederseniz çayınızı içmek isterim saygılar kaptanım.

Her zaman beklerim.....Kadıköy

SoNRoBiN 30-03-2012 10:01

Selamlar ve yine tebrikler...Geçen hafta denizde görüşeceğimizi umarken teknedeki elektrik aksamını yapan (yaptığını sanan!) usta!nın sayesinde bayağı bir eziyet çekerek dönmek zorunda kaldık. Bu pazara yetiştirir de, umarım görüşebiliriz. Hoşçakalın dileklerim ile...

SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.

kaptankarabulut 30-03-2012 14:15

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 120961)
kaptanımmmmmm napıyon beaaa nerlerdesin kara batak gibi kayboldun göremiyoruz seni özlettin kendini. gözünü sevdimin gopezleri nerdeeee özledim o cavurlarııı ;);)

Yaa Tuncay artık sen mercancı oldun küstüler kupesler sana..:D :D

Tuncay GÜNAY 30-03-2012 19:38

Alıntı:

iaksoy tafarından gönderildi (Mesaj 120973)
merhaba arkadaşlar sizin gibi ustalarla balığa çıkmak ve hizmet vermek bizim için gururdur. sizin üstünüze başka balıkcı göremiyorum pazara görüşmek üzere

saygılarımla ismail kaptan

estafurullah ismail kaptanım ustalık mertebesine ulaşmamız için 40 fırın ekmek yememiz gerekiyor nacizane nasibimiz bol sadece pazara görüşürüz.

Saat 00:52.