![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süleyman'cım afiyet olsun, bundan sonraki avlarınızda livarınız uskumruyla dolsun. Sadece Kıymet Hanımın aklı sizde kaldı zannediyorsan fena halde yanılırsın. Özledik uskumruyu ama burda nafile. Uskumruya Çanakkale geçilmez yaptılar. Sonunda İstanbul'dan göç ettirecekler. Güzel paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Saygılar.
|
Alıntı:
sayemde tuttunda balıkları boğazından geçtimi barii??? :hıııı::hıııı: bende gidicem ama seni götürmüycem :rolleyes: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şimdi yine Yalçın abimin içinin yağları eriyecek diye kendi kendime tebessüm ediyorum..:D :D :D Ağbi inan buradada her geçen yıl bir önceki yılı arar oluyoruz..Her zaman diyorum siz şimdi nasıl artık buralarda uskumru yok artık diyorsanız kısa bir süre sonra bizlerde aynı şeyleri söyler olacağız...Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.. |
Alıntı:
Balıkların lezzetine gelimce..Tabii lezzetli olur çünkü sen onları kendi ellerinle tutup tavaya attın varmı daha ötesi.. |
Alıntı:
|
bereketli bir av yüzlerde gülüyor maşallah balıklar desen ayrı ayrı güzeller afiyet şeker olsun.
|
Saat 15:38. |