RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=90)
-   -   Hiç bu yemle avlanan oldu mu ? (Tavuk göğsü) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1961)

barış06 10-04-2007 14:24

slm. bende mersinde tavuk göysüyle çok çupra tuttum

Rauf 10-04-2007 16:00

Alıntı:

barış06 tafarından gönderildi
slm. bende mersinde tavuk göysüyle çok çupra tuttum

barış genc arkadaşım ben aslen geliboluyum ama 1990 senesinden beri akdenizde balık avı yapan balıkcılardan öğrendimki tavuk göğsüyle balık tutuyorlarmış bende o seneden beri ağırlıkla bu yemi kullanırım mecburiyetten selamlar.

baskan 08-11-2007 16:36

selam: tavuk gögsü değil ama tavuk taşlığı mezgitte çok işe yarıyor defalarca denize atıyorsun dayanıklı bir yem hiç bir işlem yapmayada gerek yok.

Taygun KOCABIYIK 08-11-2007 19:54

Alıntı:

baskan tafarından gönderildi
selam: tavuk gögsü değil ama tavuk taşlığı mezgitte çok işe yarıyor defalarca denize atıyorsun dayanıklı bir yem hiç bir işlem yapmayada gerek yok.

Selamlar aramıza hoşgeldiniz imzanızı doldurursanız sizi daha iyi tanımış oluruz.

turna 08-11-2007 20:04

Başkan Önce aramıza hoş geldin,kalıcı olman dileğiyle.
Tavuk taşlığı mantıklı denemekte fayda vardır derim.

Rauf 08-11-2007 21:50

Alıntı:

baskan tafarından gönderildi

İyi bak söylediğin ben bide buddan düşünüyordum demek taşlığıda denicez teşekkürler .

slotery 18-11-2007 20:23

selamlar ben samsunda hiç balık tutamadım neden bilmiyorum samsun da nerelere gitmem gerekir hangi takım iş yapar aydınlatırsanız sevinirim herkese rasgele

Amatör İstanbullu 18-11-2007 23:00

Tavuk eti ile balık avı

Bende Güney'e tatile gittiğimde tavuk eti ile balık avlıyorum.
Bu yaz Bodrum Akyarlar'da tavuk eti ile Melanur, Kupez, Zergana yakaladım.
Tavuk etini her yerde bulabiliyorsun. Pahalı değil.

baskan 22-11-2007 08:19

tavuktaşlıgını mutlaka deneyin taşlıgı paket halinde satıyorlar 4 tl cıvarında her balığa gittiginizde bir tane kullansanız 1 yıl yeter nohut tanesi büyüklüğünde kesiyorsunuz 8 -10 çapara yapıp 7 numara iğne mezgit ve istavrit te çok iş yapar dayanıklı yem diyer balıklarla hiç tecrubem olmadı işe yararmı bilmiyorum.Rasgelsin

Anıl ÜNALAN 22-11-2007 12:14

Alıntı:

baskan tafarından gönderildi (Mesaj 43890)
tavuktaşlıgını mutlaka deneyin taşlıgı paket halinde satıyorlar 4 tl cıvarında her balığa gittiginizde bir tane kullansanız 1 yıl yeter nohut tanesi büyüklüğünde kesiyorsunuz 8 -10 çapara yapıp 7 numara iğne mezgit ve istavrit te çok iş yapar dayanıklı yem diyer balıklarla hiç tecrubem olmadı işe yararmı bilmiyorum.Rasgelsin

Teşekkürler güzel bir paylaşım denemeye açık.Burda mezgit olmadığı için istavritinde zamanının geçtiği için diğer balıklarının yeme olayını öğrenmiş oluruz umarım etkili olur.Tekrardan teşekkürler..

Saat 21:19.