![]() |
ama bana nerede olduğu lazım..4-5 yere sordum özellikle büyük yerlerdi..bulmayı bırak bilen bile çıkmadı..7,5 olan 0,26 olanmı..
|
Merhaba Arkadaşlar,bir alman balık avı sitesinden misinaların ölçüm değerleri ile ilgili linki veriyorum,arzu eden inceleyebilir,sevgilerimle
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Durchmesser / mm angegeben= söylenen misina çapı Tragkraft* / kg angegeben = söylenen taşıma kuvveti Durchmesser / mm gemessen = ölçülen misina çapı Messung 1 = ölçme sayısı (farklı makaralardan 3 ölçüm yapılmış). Durchschnitt = çapı Abweichung = farklılık Anmerkung = Düşünceler,notlar bölümü sehr weiche Schnur = oldukça yumuşak misina sehr glatte Schnur = oldukça pürüzsüz,kaygan misina gut ausgewogen = ahenkli,dengeli Schnur ist recht hart = oldukça sert misina rauhe Oberfläche = ahenksiz yüzey ungleichmäßige Oberfläche = değişken yüzeyli |
Burada da EFTTA (European Fishing Tackle Trade Association)nun sonuçlarını görebilirsiniz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Angegebener Diameter = söylenen çapı Gemessener Diameter = ölçülen çapı Angegebene Reisskraft = söylenen kaldırma kuvveti (çekeri) Gemessene Reisskraft = ölçülen kaldırma kuvveti |
Aşağıda başka bir sitenin değerleri ise,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
7,5 olan 30 luk.hatayda var:) bence biraz daha sor mutlaka vardır.iyi misina.
|
ben 28 lik aldım..9,25:) kazık yedim zannımca:P
|
Alıntı:
|
örgü iplerin veya misinelerin su içinde gölge yaparak hadinden fazla kalın gözüktüğünü ve avcılık niteliğini kaybettiğini belirte bilirim .tabiki bu balığın bol olduğu durumlar istisna kılar fakat balık seyrek ve seçici ise durum olumsuzlaşıyor.
|
hassasiyette bir azalma oluyormu?
|
Son zamanlarda kullanıp memnun kaldığım bir misinayı paylaşmak istedim. Fiyat/kalite oranı çok iyi, misina dayanıklı ve kullanışlı. Tekne avı içinde idealdir esneme payı çalınmalarda fazlalık göstermemektedir. O yüzden herkese tavsiye ederim gerek makinaya sarmak için gerek tekneden elde avlanmak için.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 02:38. |