![]() |
aferin
aferin anıl sen anladın beni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
Sen işini bilirsin Hasan abi ,ustalar mutlaka çırakların bilmediği bir püf noktasını saklarmış kendilerine,çıtayı kimsenin geçmesine izin vermeyesin bak bi dahaki sefere çıta 2 kiloya yükselmeli ,anladın sen onu!!!
|
Alıntı:
saygılar sevgıler |
eee hasan abi sen kaşındın ben daha napayım.usta dedik barımıza bastık demek öyle haa.bende şimdi adımı soyadımı altınada çizgi yerine rastgelsin.org diye yazmazsam banada serkan demesinler.görürsün sen:rolleyes:
|
Alıntı:
|
kıymetli arkadaşlarım güzel bir avın hikayesini resim ve vidiolarla burada anlatımınız icin teşekkürler inanın sanki orada sizleri seyreder gibi oluyorum emeğinize sağlık afiyet olsun .
|
çok güzel bir av olmuş, Hasan abi yine döktürmüşsün.. :) elinize sağlık.. bu zeytineli ne bereketli yermiş yahu..
|
Hasan abicim öncelikle babanın sağlığının düzelmasine,sonrada balığa gitmeniz için size izin vermesine çok sevindim harbiden...Abicim o ne öyle yahuuuuu:deli:
seninkisi paşaların paşası mübarek ama ben geçen hafta senin paşaları biraz yumuşattım...benimkisi fatih ürek cinsinden paşa oldu:P:deli: :D |
Hasan abi ne yaptın sen öyle :oha: on gündür yoktuk maşallah boş durmamışınız.tebrik ederim herkezi.hasan abi özellikle seni:helal: :helal:
|
bırşey yapmadım mustafa kasım kardeşım :D :D
allahın verdığı nımetlerden faydalanıyom canım kardeşım e hadı ertık beraberde bı yol alıp nasıbımızı arayalım :helal: :helal: saygılar sevgıler |
Saat 16:48. |