RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Balık Yemekleri (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Çiğ balık tatlandırmaları (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=533)

Bir Dost 31-12-2005 10:49

Haaa bu arada sen sıkıntı duyduğun konuları özelde hallediyorsan buda senin şeffaflığındır bırak bu özeli Sami baba form burda ne sıkıntın varsa söyle bizde kesin bir cevabı bulunur..

rüzgar2 31-12-2005 17:22

Alıntı:

hudutt tafarından gönderildi
Arkadaşım tutarsın yada tutmassın o senin bileceğin iş tabiki verilen tepkiye sende tepkiyle cevap vermessen zaten samimiyetinden şüphe duyarım dedim ya şeffaflık burda sev yada sevme tanı yada tanıma önyargılı ol yada olma kendi neşen bilir sen yine özeline bak burda bunları söyleyen adam özeline yazmaya çekinmez rahat ol ben kendimi sana nasıl tanıtacağımımı düşünecem ne görüyorsan o mal ortada şekil bu kardeşim kabul edersin yada etmessin seçim senin zorla güzellik olur mu yapma Allah aşkına bulandırma kafamı

Edebiyat yapıp üste çıkmaya çalışma...Kıvırma gerçek ol..Senin bana kendini nasıl tanıtacağını düşünme seni siteye ilk girdiğimde tanıdım zaten..Sende beni tanıyacaktın ama sırf huzur bozulmasın diye haklı konumda alttan aldım..Özelden farklı yazıp sonra forumda farklı yazıyorsa insanın kişiliğinden şüpelenmek gerekir...Sen şeffaflıktan bahsetme bana..Sana yakışmıyo bu laf sende kaba duruyor çünkü...

rüzgar2 31-12-2005 17:25

Alıntı:

Haaa bu arada sen sıkıntı duyduğun konuları özelde hallediyorsan buda senin şeffaflığındır bırak bu özeli Sami baba form burda ne sıkıntın varsa söyle bizde kesin bir cevabı bulunur..

Özelden halleden sensin...Bana yazdığın ve benim sana yzdığıma bak istersen..Belki gecenin bir yarısı anlamamışındır....Gerçek ol kıvırma...İstediğin bir şey varsa bir rahatsızlığın varsa yaz halledeyim...

aserkansatı 31-12-2005 21:45

Çiğ balığın tadı kaçmış anlaşılan...Ne oluyor arkadaşlar?Sükunet lütfen.2006ya öyle girmeyin bütün yıl tartışırsınız ona göre... ;)

Anıl ÜNALAN 02-01-2006 00:05

Dikkat!!!

Alıntı:

Lütfen aranızdaki problemleri özel mesaj yoluyla halledin ve bunu foruma yansıtmayın... :dikkat:

Bir Dost 03-01-2006 23:38

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Özelden halleden sensin...Bana yazdığın ve benim sana yzdığıma bak istersen..Belki gecenin bir yarısı anlamamışındır....Gerçek ol kıvırma...İstediğin bir şey varsa bir rahatsızlığın varsa yaz halledeyim...

Kızmak sana yakışıyor Sami kardeşim

aserkansatı 04-01-2006 00:18

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Arkadaşlar malzemeler zor bulunur olsada ilginç geldiği için tarifi alıntı yaptım
KAÇ KİŞİLİK: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk
PİŞME SÜRESİ: 10 dk

Malzemeler:

10 gr levrek
2 taze ıhlamur yaprağı
1 çay kaşığı taze kişniş otu
10 gr som balığı
1 tatlı kaşığı hardal
1 çay kaşığı portakal suyu
1 tutam siyah çöreotu
10 gr deniztarağı
1 çorba kaşığı küp kesilmiş ve közlenmiş kırmızıbiber
1 tatlı kaşığı kıyılmış frenksoğanı
1 çay kaşığı zencefil sirkesi
1 tatlı kaşığı haşlanmış pirinç
3 üçgen kesilmiş yufka parçası
1 yumurtanın akı
Çöreotu

Hazırlanışı:
* Üçgen kesilmiş yufkaların üzerine çırpılmış yumurta akı sürüp çöreotu serpin. Hafifçe yağlanmış metal külâh kalıplara sarın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Fırından alın ve soğuduktan sonra yufkaları kalıplardan çıkarın.

* Levreği minik küpler halinde kesin. Kıyılmış ıhlamur yaprağı ve taze kişniş otuyla karıştırıp külâhlardan birine doldurun.

* Som balığını minik küpler halinde kesip hardal ve portakal suyu ile karıştırın. İkinci külâha doldurun. İşlem bitince sonuç aşağıda...Afiyet Olsun

Not:Erol(Levrek) moderatörümüz çoğu konuda yorum yazmasada uzman olduğu balık sözkonusu olunca atlamayacağını düşünüyorum.. :) :) :)

Konu unutulmasın diye alıntı yaptım.Buradan devam ederse iyi olur.Geçmişe sünger çekme babında... ;)

Amatör İstanbullu 03-10-2007 04:16

Merhaba rüzgar2
Tarifin için teşekkürler. Ancak banada biraz itici geldi. Güzel olur belki ama
deneyemiyeceğim bile galiba.
Yinede teşekkürler.

ünalmusa 06-10-2007 15:21

catalla yemek benı bozar et balık kelle bunlarda yenır elle

Saat 05:27.