![]() |
Alıntı:
|
büyük ihtimalle geleceğim hasan kardeşim ALLAHTAN bir mani çıkmassa
|
Alıntı:
|
bir kac fotograf
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ilk kez fotograf koymayı deniyorum, hatam olursa affola.. gecen sene kokar sonrası tepsilerin durumu , kokar yolundan bir bolum ( cogu yerde inmek zorunda kaldık ) , ve teknemizden iki kare ( artık denizden gidiyoruz ) .. bu arada resimde soldan saga YigitYener,YunusEmreYener,HüseyinEminYener,İlyasÇa vdar (ailemiz) saygılar |
Yunus Emre kardeşim harikasın :)ilk olsun ama son olmasın dilerim kendi konularında olur :)
|
Alıntı:
|
Google Earth te yaptığım araştırma neticesinde Çeşme Otobanından İzmir - Çeşme yönünde ilerlerken Karaburun girişinden girdikten sonra oku takip ederseniz KOKAR'ı bulabilirsiniz.
Resimde okla gösterilen istikamete kadar problem yok. Problem okun bittiği yerde başlıyor. Çünkü yolun geri kalan kısmı toprak yol ve giden arkadaşların söylediğine göre de oldukça bozukmuş. Devam eden yolun sizi ve aracınızı sürükleyeceği maceralara hazırsanız yola koyulabilirsiniz. :) benim gözüm almadı işin doğrusu :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] işte meşhur KOKAR koyu'da burası :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kokar yolundan bir fotoğraf. şubat 2010 da çekilmiş [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu da Kokar'ın bekçisi :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
1 yıllık bir konuyu hortlattım ama
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bahse konu olan yer burasımı acaba ? |
Aynen orası Tayfun.Ama yol biraz bozuk..
|
Ben Kokar'a bir defa tekne ile gittim. Yer bilmediğimiz için koyun hemen ağız kısmında avlandık, bol bol hanos çekip döndük :) Arkadaşlarımız arasından yer tavsiye edebilecek olan varsa çok sevinirim.
Bu hafta şehir dışındayım ama, bir sonraki haftasonu hava güzel olursa gidebilirim. Sevgiler |
Saat 00:52. |