RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   !!..Hasan BALIKÇI & Serkan KARINCA..!! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7085)

Hasan BALIKÇI 21-02-2010 21:30

Alıntı:

23asm tafarından gönderildi (Mesaj 74068)
Lütfen yanlış anlaşılmasın.Özbekteki balıkçıların çoğu arkadaşımdır.Siz beni tanımazsınız ama ben sizi iyi tanıyorum.Ciddi ciddi siz oralara balığa giderseniz hele birde PAŞATEAM olarak cümbür cemaat giderseniz ordakilerin vay haline.

gökhan biladerim biz PAŞA TEAM olarak öncelikle çevremize saygılı avlanmayı prensip edindik :)biz sadece balık tutmuyor aynı zamanda güzel dostluklar tutuyoruz :)ve bunlar dahada ilerliyecek güzel olan herşeye biz PAŞA TEAM olarak seve seve varız :)

23asm 21-02-2010 21:51

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 74074)
gökhan biladerim biz PAŞA TEAM olarak öncelikle çevremize saygılı avlanmayı prensip edindik :)biz sadece balık tutmuyor aynı zamanda güzel dostluklar tutuyoruz :)ve bunlar dahada ilerliyecek güzel olan herşeye biz PAŞA TEAM olarak seve seve varız :)

Sevgili Hasan Abicim ben sizlerin doğa ve insan dostu olduğunuzu zaten biliyorum.Dediğim gibi haftalardır da sizi takip ediyorum.O sebeptendir ki bu ailenin yanında yer almak istiyorum.Tabiki sizlerde isterseniz.Kısmet bu balık bugün var yarın yok.Vazgeçebilirizde.Doğru zeminve zamanlarda,dostluk ve sevgi paylaşımlarına oltamızı atmaktan vazgeçemeyiz. Bende varım.

Bornovalı 21-02-2010 21:56

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 74056)
rıdvan biladerim sanırım resmin üzerine yazdıkların aynen konuşulmuştur ve fazlada durmadılar gittiler :Danlayamadım :D

abi farkındaysan dördüncü adama birşey yazmadım :D benimde kafam bozuldu hadi kaçalım dedim ve kaçtık :D:D:D

Bornovalı 21-02-2010 21:57

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 74057)
rıdvan abi ellerine saglık, süper olmuş:D:helal:

eyvallah kardeş sağolasın, renk katalım dedim.:)

Hasan BALIKÇI 21-02-2010 22:03

Alıntı:

23asm tafarından gönderildi (Mesaj 74078)
Sevgili Hasan Abicim ben sizlerin doğa ve insan dostu olduğunuzu zaten biliyorum.Dediğim gibi haftalardır da sizi takip ediyorum.O sebeptendir ki bu ailenin yanında yer almak istiyorum.Tabiki sizlerde isterseniz.Kısmet bu balık bugün var yarın yok.Vazgeçebilirizde.Doğru zeminve zamanlarda,dostluk ve sevgi paylaşımlarına oltamızı atmaktan vazgeçemeyiz. Bende varım.

tabiki isteriz neden istemeyelimki :)vazgeçmeyiz ;)önemli olan baki kalan dostluktur bunu söyleyebiliyorsak güzel olan herşeyide aynı güzellikte paylaşırız amacımız bu zaten :)memnun bile oluruz PAŞA TEAM VE RASTGELSİN AİLESİ OLARAK

Hasan BALIKÇI 21-02-2010 22:04

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 74079)

abi farkındaysan dördüncü adama birşey yazmadım :D benimde kafam bozuldu hadi kaçalım dedim ve kaçtık :D:D:D

SAKIN O SEN OLMAYASIN :):D:D:D:D

Rıdvan biladerim beni bu akşam çok güldürdün yüreğine eline sağlık ne diyeyim teşekkür ederim :):D:D:D

Bornovalı 21-02-2010 22:06

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 74083)
SAKIN O SEN OLMAYASIN :):D:D:D:D

Rıdvan biladerim beni bu akşam çok güldürdün yüreğine eline sağlık ne diyeyim teşekkür ederim :):D:D:D

Abi gülmeye daha yeni başlıyoruz,Allah ağlatmasın.

Hasan BALIKÇI 21-02-2010 22:09

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 74084)

Abi gülmeye daha yeni başlıyoruz,Allah ağlatmasın.

amin biladerim :):helal::helal:

Anıl ÜNALAN 21-02-2010 22:09

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 74054)
gökhan abicim ben işim gereği oraya 7 yıldır giderim.fırsat buldukçada av yapmayı denedim hasan abinin tuttuğu yerden bırak abi levreği yavru balığı görmedim ama bu adam efsunlumudur okunmuşmudur nedir.Ne zaman ben iddaya girsem başıma hep aynı şey geliyor tövbe abi artık ben balık konusunda laf etmem...

Yok artık sekom bu balklar içinde mi iddaya girdin :D zor olmuştur iddanın sonucu :) :)

Hasan BALIKÇI 21-02-2010 22:20

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 74086)
Yok artık sekom bu balklar içinde mi iddaya girdin :D zor olmuştur iddanın sonucu :) :)

anıl yeğenim ben serkan kardeşime diyorumki benimle iddia etme :Dyemsizde tutuyom diyom inanmıyodu canlı canlı gördü :D:Dyeni sörf kamış ve makina aldı kızdı attı ben aldım takım yaptım ben attım paşa çektim :D:Dinat etme dedim sörf kamışı kaybetti:D:Dhemde üstüne 50 tl verdi :D:Ddün idda etmedi sadece balık olmaz dedi :D:D:Dyine hüsran :D

ama şu bir gerçek serkan belki çok haklı ama bi gariplik var ben acemiyim :D:D:D;)

Saat 19:42.