![]() |
Nasibi bol olur inşallah yeni makinalarının Necati ve Doğan :)
İyi günlerde kullanın . Video süper :) |
Necati abi güle güle kullanında bize ne zaman böyle bir süpriz yapacaksın :P
|
Alıntı:
Daha da güzelleri senin olsun işaallah.. |
Alıntı:
Teşekkürler Taygun kardeşim .. Daha iyileri senin ve seninle olsun.. Biraz meraklan bakalım ne zaman ?? ;) |
Necati böyle makineleri gösterıp bizi heveslendıryorsun masrafa sokacaksın bizi bir tane kıyı takımı var, birde tekne takımı idare diyorduk şimdi gaza getiriyosun, durup durduğumuz yerde :)masrafa sokacaksın bizi :) yapma böyle kardeşş :)
|
Sizi kıskandım, gittim ben de bugün bir makina aldım :) Şaka bir yana uzunca bir süredir almak istediğim at çek amacıyla kullanacağım makinaya bugün kavuştum.
Çupralar Paşa Team'in, Levrekler de benim olsun :D Aldığım model: OKUMA AVANGER AV 30 MAKİNE 30'luk küçükboy makine. Önden kalamalı. 5.0/1 devir oranı. 0,20'lik misinadan 220 metre sarım. 7 bilyalı. Eos dişli sistemli. 270 gram ağırlık. metal makara, grafit yedek makara. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Abi beni Hasan abi Heveslendirdi ..;) İşin başı o Git ona Kız ..;):D:D:D |
Alıntı:
ok. levrekler senin paşalar bizim olsun.. |
Alıntı:
Levreklerini de görürüz inşallah. Bende niyetliyim bir ufak ve hafif makina almaya. Bakalım ne zaman nasip olacak . |
Uğur kardeşim teşekkür ederiz...seninde yeni makinen hayırlı olsun...sana da bol trofeler denk gelsin kallavi levreklerle buluş inşallah....sağlıkla kal... Eeee bizide kallavi paşalar bulsun ama dimi:):)
|
Saat 22:48. |