RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Denizli'li tuncay ile güzel bir gün (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7979)

Taygun KOCABIYIK 09-08-2010 21:06

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 91249)
Tago ne yasaklaması Tuncayı emekli olunca Güzelbahceye yerleştireceğiz..

Sosyal sigortalar kurumunda tanıdıklarım var dosyası için bi iyilik yaptırayım şu adamın emekliliği 80 yaşında gelsin :P yoksa bize balık malık kalmaz bu denizde :P

kaptankarabulut 11-08-2010 10:39

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 91257)
süleyman abi dostluk adına gereken bütün özellikler sende ve ailende mevcut.:):helal::helal::helal::helal:

Teşekkürler Hasan'ım tanıştığım dostlarımdan alıyorum bu özellikleri...

Yağız DEMİR 11-08-2010 12:04

su sofra su aıle ortamı ne kadar guzel kareler valla her ıkı aıleyıde tebrık ederım.
ama balıkllar da bır harıka vallaaa.
TUNCAY ABIIIIIII geldıgınde haberleselım bırgunde beraberbalıka gıdelım suleyman abıyle

Fatih AKDAĞ 13-08-2010 13:57

Böyle avları gördükçe kafayı yiyesim geliyo, gidemedikçede çıldırıyorum =))

Elleriniz kollarınız dert görmesin en kötü gününüz böyle olsun inşAllah..

Saygılarımla

kaptankarabulut 13-08-2010 20:18

Teşekkür ederim, fazla uzak sayılmazsın. seninle de gideriz kısmet olursa bir gün. Bak Taaa Denizli den geliyorlar....

Fatih AKDAĞ 14-08-2010 07:51

Haklısın abi ALLAH nasip eder inşallah en kısa zamanda..

Saygılar

Tuncay GÜNAY 15-08-2010 01:30

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 91377)
su sofra su aıle ortamı ne kadar guzel kareler valla her ıkı aıleyıde tebrık ederım.
ama balıkllar da bır harıka vallaaa.
TUNCAY ABIIIIIII geldıgınde haberleselım bırgunde beraberbalıka gıdelım suleyman abıyle

yağız kardeş sizlerle balığa gitmekten onur duyarım. yazdım mutlaka beraber gideceğiz ben biraz çok konuşurum idare edrsiniz artık:)
işleri düzeltip sakin kafayla gelmek istiyorum izmire şu aralar moraller bozuk :(

Tuncay GÜNAY 15-08-2010 01:40

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 91154)
Kaptanım süper av olmuş kalamar mercan kalite yapmışız :), aile ortamı ise gerçekten harika. Tuncay abime artık Güzelbahçe'de balık avlamayı yasaklayalım bizden fazla balığa çıkıyor :D İzmir'de olsa balık bırakmayacak.

tago patrona 3 sefer boşol dedim şu an boşuz emekliliği beklemem bak izmire yerleşirim birde 12,5 mt tekne alırım yağmur çamur demem hergün balığa çıkarım tuttuğum ilk balıkların da ismini tago koyarım buradan da günlük yayınlarım görürsün:D:D:D:D:D:D
ssk da tanıdıkların varsa yardım ette hemen emekli etsinler beni ben bari balığa götüreyim seni yoksa senin balığa falan gideceğin yokkk:D:D:D:D:D:D

Tuncay GÜNAY 15-08-2010 01:45

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 91257)
süleyman abi dostluk adına gereken bütün özellikler sende ve ailende mevcut.:):helal::helal::helal::helal:

hasan abi seni unuttum sanma sakın bir dahaki org. sende misafiriz. tabi daha önce gelip PAŞA TEAM la kıyı avı yapmak en buyük arzumuz bilesin.:):):):)

Hasan BALIKÇI 15-08-2010 20:31

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 91521)
hasan abi seni unuttum sanma sakın bir dahaki org. sende misafiriz. tabi daha önce gelip PAŞA TEAM la kıyı avı yapmak en buyük arzumuz bilesin.:):):):)

başımın üzerinde yerin var tuncay biladerim.:)yeterki müsait olalım paşa team da senin gibi dostlarla av yapmaktan keyif alır;)

Saat 12:51.