RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Levrek avı klasik oldu :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8194)

Ahmet TARİH 14-12-2011 07:29

Alıntı:

akinyildiz81 tafarından gönderildi (Mesaj 117718)
u river2sea sea bass minnow tavsiye ederim.bu yıl pek levreğe çıkamadım ama pelikanın nitro serisiyle arkadaşlar çok iri levrekler aldılar.ben her zaman sahtenin orta hallisini alın derim.

Akın evet bu sezon seni göremedik sahalarda. Hala sakatlığın etkisi devam mı ediyor yoksa. En son konuşmamızdan beri çıkartma yapmak için haber bekliyorum senden.

Raif Yelkenci 14-12-2011 17:27

Akın tebrikler kardeşim sen levrek avının piri oldun herkes senden feyz alıcak kutlarım.

akinyildiz81 14-12-2011 19:55

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 117725)
Akın evet bu sezon seni göremedik sahalarda. Hala sakatlığın etkisi devam mı ediyor yoksa. En son konuşmamızdan beri çıkartma yapmak için haber bekliyorum senden.

valla boş zaman hiç bulamadım neredeyse .bu yıl nasıl bir yıl olduysa artık geçmesi için dua ediyorum :deli: aslında bu yıl soğuklar çok erken geldi levrekde çok erken geçti ve aniden bitti.20 ağustosta başlamamıştır diye gittik feci levrek vardı.sonra uzun süre gidemedim. ekim ayı gibi tek tük levrek aldık sonrasında aniden kesti.arkadaşlar levrek yakaladığımız her merayı didikliyorlar ama tık yok.umudumuz ilk baharda o zamana kadar levreğe olta atmamayı düşünüyorum.baharda beraber gideriz .meraları yeniledik bir kaç iyi yer bulduk marmarada .

akinyildiz81 14-12-2011 19:57

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 117747)
Akın tebrikler kardeşim sen levrek avının piri oldun herkes senden feyz alıcak kutlarım.

Ne öğrendiysek siz değerli ustalarımızdan öğrendik, üzerine bir kaç ekleme bir kaç kişisel gözlem yaptık abi.

kagancelik 15-12-2011 08:36

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 117704)
Arkadaşım Merhaba, ilk mesajında siteye sirkülerden bahsederek girdiğin için açıkcası seni yadırgadım.
Bu tarzda direk şikayet mesajı atmanı da doğru bulmadım, madem sirküleri çok iyi biliyorsun keşke gerekli soruları öncelikli olarak sorsaydın.
Av mahalinde fotoğrafı çeken bir kişinin daha olduğunu sanırım hissedebiliyorsundur, sirküler limiti kişi başı günlük 5.500 gramdır, avın bir gün önceden yapılmaya başladığını bilip bilmediğini hiç bilmiyorum hatta bende bilmiyorum ;) 2 kişinin günlük balık yakalama hakkı 11 kilogramdır bende ortalıkta 11 kilogram balık göremiyorum.
Lütfen bu konularda birazcık daha hassas olalım ki üyelerimizi rencide etmeye yönelik direk laf atmayalım. Önce sorunuzu sorun eğer sirküler fazlası bir av ise ne biz forumda yayınlamasına izin veririz ne de o kişinin fotoğraf paylaşmasına izin veririz ;)
Dikkatli olalım..
Saygılar.

evet yiğidi öldür ama hakkını ver demişler. konuyu baştan okuyunca yasin diye bir arkadaşın daha var olduğunu anladım. dolayısıyla sanırım bir özür borçluyum sizlere. gerek limit aşımı yapmış dediğim arkadaşımdan gerekse sizden özür dilerim. ayrıca bu konuda ki duyarlılığınız için ayrıca teşekkür ederim.

kagancelik 15-12-2011 08:45

Alıntı:

akinyildiz81 tafarından gönderildi (Mesaj 117717)
Bu siteyi bu yüzden seviyorum.Anıl Kardeşim zaten cevabı vermiş .ben konu eski olduğundan cevap yazmak istemedim.Beraber levrek yakalamaya gittiğimiz arkadaşlarımız bu konularda zaten çok hassaslar.(balık sirkülere göre alınacak balık olmasına rağmen vicdani olarak ufak gördüklerimizin hepsini salıyoruz).Bu forumun en güzel yanı üyelerin (ustalarımız başta olmak üzere) alçak gönüllü olmasıdır.Bir çok eleştiri aldım hepsi davranış değişikliği oluşturmak amaçlı oldu.Sirkülere uysa dahi davranışlarımda etik bulmadığınız bir konu varsa lütfen eleştirin saygı duyarım.

konu hakkında duyarlı olmanız beni çoook utandırdı doğrusu. detayları göz ardı etmiş peşin hükümlü olmuşum. çok büyük özür dilerim. hakkınızı helal edin lütfen.

MAVİ FENER 15-12-2011 14:09

İstanbullu akın;
Helal sana..denizde kefal bırakmadın...Kadıköy'den selam olsun....Nerede avlandın merak ettim....RASTGELSİN..

akinyildiz81 16-12-2011 07:04

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 117783)
İstanbullu akın;
Helal sana..denizde kefal bırakmadın...Kadıköy'den selam olsun....Nerede avlandın merak ettim....RASTGELSİN..

abi kefallerin cenneti anadolu yakasında bize uzak kaldığı için gidemiyoruz pek.

Anıl ÜNALAN 16-12-2011 11:00

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 117783)
İstanbullu akın;

Nuri abicim Akın abi müdahale etmemiş sanırım ama fotoğraftaki balıklar levrek :) neden kefalden bahsettiğini pek anlayamadım :)

Yassin 21-12-2011 11:10

Biri benimi çağırdı :)

Saat 16:41.