RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Org. öncesi antreman yapalım dedim katliam yaptığımı söylediler :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8548)

Yağız DEMİR 23-12-2010 21:47

Tuncay abı sen bu işi bayaaa ılerletmıssın tebrıkler

balılarda harıka

discus 23-12-2010 22:16

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 97870)
teşekkürler kaptanımmm bak gördün mü kopes aşısı en iyisiymişşş:D:D:D:D:D hatırlıyormusun 1 tekne org. da tanıştığımız günü sabahı denize açılacakken telaşla ordaki arkadaşlara takım hazıryayıvermeleri için ettiğim ricaları hatta zaman yetmedi beni takımım 2 iğneli kalmıştı.:(:(:(:( sülünezi ilk o zaman görmüştüm hatta nasıl takıldığını bilmediğimden en uçtaki budunu kesip takıyor gerisini denize atıyordum hahaha taki seninle balığa çıktığımızda söyledin sülünesin neresini nasıl takılacağını gösterdinn katliamın sorumlularından birisi de sensinnnn:D:D:D:D:D
hasan üstadımın bal kovası sende olduğu sürece misilleme yapamaz diyorum başka da bişi demiyorumm:):):):)

valla tuncay abi bir misilleme geliyorki ben tam siper uzan derim başkada bişey demem.kim kızdırdı benim abimi böle ya org alanında paşa bırakmamış gibime geliyor:hıııı::hıııı::hıııı:

Yağız DEMİR 23-12-2010 22:22

tuncay abı o mısııllemeyı bende gordum felaket :)

discus 23-12-2010 22:25

misille kalsa iyi atom bombası mübarek :deli::deli:

Mehmet BODUROĞLU 24-12-2010 08:23

Oh oh ohhh.
Kırmışsınız balığın belini valla.
Afiyet bal şeker olsun sizlere.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
( güvercinliğe gittiğinize değmiş bence :) )

Tuncay GÜNAY 25-12-2010 14:27

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 97875)
Tuncay abı sen bu işi bayaaa ılerletmıssın tebrıkler

balılarda harıka

yağız kardeş emek harcıyorum araştırıyorum vakit harcıyorum tabi sonunda ilerliyoruz. sizler kadar olamasamda öğrendik birşeyler. 1. tekne org. güzelbahçede bana takım yapıverdiğin için teşekkürler benimki 2 zokalı yarım kalmıştııı hatırladın mı :):):):) bu org. takınlar sendennn:D:D:D:D:D:D

Tuncay GÜNAY 25-12-2010 14:29

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 97879)
valla tuncay abi bir misilleme geliyorki ben tam siper uzan derim başkada bişey demem.kim kızdırdı benim abimi böle ya org alanında paşa bırakmamış gibime geliyor:hıııı::hıııı::hıııı:

serkan kardeş hasan üstadım öle bir şey yapmaz o çömezle çömez olmaz:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tuncay GÜNAY 25-12-2010 14:30

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 97880)
tuncay abı o mısııllemeyı bende gordum felaket :)

yağız kardeş misilleme değildir o AR-GE dir o

Tuncay GÜNAY 25-12-2010 14:33

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 97897)
Oh oh ohhh.
Kırmışsınız balığın belini valla.
Afiyet bal şeker olsun sizlere.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
( güvercinliğe gittiğinize değmiş bence :) )

valla kurtlarımız döktük işteee daha iyi avlar sizlere nasip olsun. orada kulaklarını çok çınlattık kardeşşş yaşadığınız talihsizlik inan aklımızdan çıkmadı ama bizde 5 kişilik ekibin hiç birinde belge yoktu:D:D:D:D:D:D:D:D 16 ocakta görüşürüz.

Taygun KOCABIYIK 26-12-2010 09:19

Tuncay abimm kurtlar dökülmüş saçılmış organizasyona kadar rahat rahat takip edersin siteyi artık :D
Sineme ve Ebru ablama çok selamlarrr

Saat 18:19.