RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hasan Balıkçıyla av başka güzel oluyor (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8838)

trakonya55 07-03-2011 16:14

Bu mevsimde keyifli ve bereketli avcılık yapmışsınız maşallah.Afiyetler olsun.

ejder_balikci 07-03-2011 16:21

Hasan abiii duramadın yine gittin haa:)) bu ara balık baya bir zayıf ama olsun yinede eliniz boş dönmemişsiniz ya oda iyi. tebrikler abicim tüm ekibi kutlarım. kalın sağlıcakla.

erkepli 07-03-2011 16:22

Abi o balıklar o mangal o çay yapmayın içim gitti :)) afiyet olsun ellerinize saglık

Emre 07-03-2011 18:42

dün akşam hasan abi öner abim ile konuşurken hasan abi bana dedi öneri artık paşa team'e dahil ettik ve asil üyelerimizden dedi , olmazzzz dedim öner abim manisa team'in yöneticisidir dedimmm:) hasan abi emree eminmisn abicm bak dedi;) evet abi eminim dedim paşalar öner abinin oltaya takılır, ama o bizi yalnız bırakmaz dedim.....öner abi en çok mercanları sever dedimmm paşalar yetmez ona :helal: ama herşey ortada artık birşey söyleyemiyorum..... :D yalnız kaldık be öner abi :'(

Hasan BALIKÇI 07-03-2011 18:49

Alıntı:

Emre tafarından gönderildi (Mesaj 102412)
dün akşam hasan abi öner abim ile konuşurken hasan abi bana dedi öneri artık paşa team'e dahil ettik ve asil üyelerimizden dedi , olmazzzz dedim öner abim manisa team'in yöneticisidir dedimmm:) hasan abi emree eminmisn abicm bak dedi;) evet abi eminim dedim paşalar öner abinin oltaya takılır, ama o bizi yalnız bırakmaz dedim.....öner abi en çok mercanları sever dedimmm paşalar yetmez ona :helal: ama herşey ortada artık birşey söyleyemiyorum..... :D yalnız kaldık be öner abi :'(

aramasın gözlerin o şimdi paşa team üyesi emreeeee :D:D

emre kardeşim korkma öner gelirken senide alır :)nede olsa bu sanal alemde ilk konuştuklarımdan birisin :D
başımın üzerinde yerin var kardeşim :)

adolomorola 07-03-2011 18:56

Alıntı:

adnan21 tafarından gönderildi (Mesaj 102288)
çok güzel görüntüler emeğinize saglık hepinizin,mersin koyu dediğiniz yer bursımı

Mersin koyumu bilmem ama burası Hasan abinin tabiriyle Kartal yuvası..

adolomorola 07-03-2011 18:58

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 102294)
Vay vay vay bu mevsimde böyle güzel av, böyle muhabbet, çay, tavuk daha ne olsun :)
Tebrikler

Biz hep böyleyiz be Taygun ;) huyumuz kurusun...:D:D:D

Emre 07-03-2011 18:59

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 102418)
aramasın gözlerin o şimdi paşa team üyesi emreeeee :D:D

emre kardeşim korkma öner gelirken senide alır :)nede olsa bu sanal alemde ilk konuştuklarımdan birisin :D
başımın üzerinde yerin var kardeşim :)

sağol abicim teşşekür ederim,inş havalar bi düzelse izmir çıkartması yaparız artık :)

adolomorola 07-03-2011 19:01

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 102302)
Öner abi helal olsun vallaha..

Biz İzmirde duralım sen TAaaa Manisadan gel Balığı kap..

Güzel bir av günü geçirmiş olan tüm katılımcıları kutlar,
Sonraki avlarınızdada başarılar dilerim. Nasibiniz bol olsun..

İyi dileklerin için teşekkürler Necati
Bir dahakine senide görmek isterim.
muhabbetini özledik be Neco..;)

adolomorola 07-03-2011 19:04

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 102333)
Hasan abi Öner abi ve tekrar Hasan abi :)tebrikler çok güzel birliktelik en güzelide gel odun ateşinde yavaş yavaş demlenen çay vede mangal paylaşım için teşekkürler avlarınız daim olsun ...:) abiler

Eyvallah Mustafa bir dahaki sefere senide geçerken alalım olmazsa biliyorsun biz herkeze bir tel kadar yakınız...;)

Saat 22:34.