RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   06.03.2011 karşıyaka team manisa team ve kaptan karabulut (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8840)

Anıl ÜNALAN 09-03-2011 06:31

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 102520)
Anıl, bi filmde görmüştüm,tekne suya indirilirken kurdeleye bağlı bişeyleri tekneye vurup sonra içiyorlardı tam hatırlamıyorum ama öyle bişey yaparsan ben gelirim. :) :)

Tabi ki abi :) sen gel yeter ki :) biz vurup kırmayız diğer kısmıyla ilgileniriz :)

rastgeleav 09-03-2011 07:37

selamlar... abi güzel av olmuş... tam tavalık balıklar.. da tavadaki balıklarla tutulan balıklar ...:)) afiyet olsun..

ali rıza acar 09-03-2011 13:41

Selam arkadaşlar, benim bilgisayarın ekran kartında bir problem olduğu için giremedim. Şimdi halloldu.
Pazar günü hava tahminlerinin aksine nefis bir gün oldu. Halil ve Önder kardeşim ile tanıştık, ama sanki kendileri ile yıllardır dost gibi idik. Pırlanta gibi insanlar. Herkese böyle iyi arkadaşlar nasip olur inşallah. Bahsi geçtiği gibi balık erken kesti ama bir bakıma iyi oldu.
Güleryüzlü Karabulutun şipşak organizasyonu ile kendimizi ziyafette bulduk. Bu herşeye geydi.
Önder'e salatayı yıktım ama ben onun iyi salata yaptığı istihbaratını almıştım!!!
Mehmet kaptan sardalyaları temizlemeyi, Taygun pişirmeyi anında hallettiler. Herkes bir şeyin ucundan tuttu. Haa bizmi? Ben ve Halil kardeşim afiyetle yedik.
Rastgelsin üyeleri: Hepiniz gerçekten can insanlarsını. Sitemizin farkı da bu
Hepinizi seviyorum. Sağlıcakla kalın.

Taygun KOCABIYIK 09-03-2011 16:33

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 102546)
Selam arkadaşlar, benim bilgisayarın ekran kartında bir problem olduğu için giremedim. Şimdi halloldu.
Pazar günü hava tahminlerinin aksine nefis bir gün oldu. Halil ve Önder kardeşim ile tanıştık, ama sanki kendileri ile yıllardır dost gibi idik. Pırlanta gibi insanlar. Herkese böyle iyi arkadaşlar nasip olur inşallah. Bahsi geçtiği gibi balık erken kesti ama bir bakıma iyi oldu.
Güleryüzlü Karabulutun şipşak organizasyonu ile kendimizi ziyafette bulduk. Bu herşeye geydi.
Önder'e salatayı yıktım ama ben onun iyi salata yaptığı istihbaratını almıştım!!!
Mehmet kaptan sardalyaları temizlemeyi, Taygun pişirmeyi anında hallettiler. Herkes bir şeyin ucundan tuttu. Haa bizmi? Ben ve Halil kardeşim afiyetle yedik.
Rastgelsin üyeleri: Hepiniz gerçekten can insanlarsını. Sitemizin farkı da bu
Hepinizi seviyorum. Sağlıcakla kalın.

Ali Rıza abicim duygular karşılıklı :) Sen gel her zaman ben seve seve sana balık pişiririm :)

muhabbetci 09-03-2011 17:33

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 102530)
Tabi ki abi :) sen gel yeter ki :) biz vurup kırmayız diğer kısmıyla ilgileniriz :)

Sağolasın Anıl,
bir akşam üstü, sadece muhabbetin belini kırmak için, plan yaparız.Kendine iyi bak.

muhabbetci 09-03-2011 17:51

Alirıza abi,gerçekten 40 yıllık dost havasında bir gün geçirdik,herzaman derim; hacı hacıyı camide,dost dostu Karabulutun-Anılın teknede ve 2ci limanda bulur diye :) ,Umarım bu dostluklarımız sonsuz olur,tüm dostlara sağlıklı ve bol avlı günler dilerim.Kendinize iyi bakın.

Halil İplikçi 09-03-2011 18:26

ekip yeni tanışmış olmasına rağmen müthişti..daha nice beraber yeni avlara
inşaallah.. ilk fırsatta paşa team e biz de varız bu ligde dedirtmeliyiz başkan hasan duymasın:D:D:D

Kamil ESEN 09-03-2011 19:31

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 102559)
inşaallah.. ilk fırsatta paşa team e biz de varız bu ligde dedirtmeliyiz başkan hasan duymasın:D:D:D

Duysun duysun rekabet iyidir.;)Ben bir paşa team üyesi olarak rekabete varım.

Hasan BALIKÇI 09-03-2011 19:35

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 102559)

valla halil abi duydum ve okudum.:D:D:Dgüzel bir ekipsiniz bu ligde şampiyonluğada oynayabilirsiniz.:helal::helal:
ama benim bu seneki transferlerimle işiniz biraz zor gibi görünüyor.:D
dilerseniz yakın zamanda güzel bir hazırlık maçı yaparız :D:D

Hasan BALIKÇI 09-03-2011 19:35

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 102567)
Duysun duysun rekabet iyidir.;)Ben bir paşa team üyesi olarak rekabete varım.

kamil biladerim bende varım ;)rekabet gerçekten güzel olur kaliteyi yükseltir.;)

Saat 09:19.