![]() |
gaza gelmek
evet ersen kardeşim ilgi alakandan olayı tekrar teşşekkür ederim, allah daha da irilerini tutmak nasip etsin inşallah.;)
|
Ersenim tebrik ederim. Başka söze gerek yok sanırım. Artık Antalya'dasın bize bol bol balık resmi yollarsın. RASTGELSİN.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hımm oke tago bi dene bakalaım nasıl sonuc vercek senin kullandığın maketlerden almayı düşünüyorum resimlere bakmıştım manisaya falan yolun düşerse haberim olsun görüşürüzz
|
Alıntı:
İlgin için teşekkür ederim sende İzmire gelirsen görüşebiliriz Rastgelsin |
inş tagocum ben arada bir geliyorum ve şu aldığın şişin ucuna kalamar iğnesi monte etmişler ya onun fotosunu koyarsan cok iyi olur ...
|
Emre, bende ilk olarak lehimlemeyi düşünmüştüm fakat sağlam olmayacağını ve Kalamarın asılınca lehimlenmiş iğneleri telden sıyıracağını düşündüğüm için vazgeçtim. Ama denemekte fayda var.
Not : Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Çünkü geçen hafta (10-Şubat-2007) yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi. :D |
Emre, bende ilk olarak lehimlemeyi düşünmüştüm fakat sağlam olmayacağını ve Kalamarın asılınca lehimlenmiş iğneleri telden sıyıracağını düşündüğüm için vazgeçtim. Ama denemekte fayda var.
Not : Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Çünkü geçen hafta (10-Şubat-2007) yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi kemal bodrum -1975 bebeginizin yaşı uzun olsun. allah analı babalı büyütsün ve sıhhat dolu uzuuun bir ömür versin.:D |
Alıntı:
Allah ömürlü etsin, tebrik ederim :D... |
Saat 05:24. |