RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   AT-ÇEK (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Kıyıdan Kalamar Avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=888)

ADNAN 27-01-2007 00:55

gaza gelmek

evet ersen kardeşim ilgi alakandan olayı tekrar teşşekkür ederim, allah daha da irilerini tutmak nasip etsin inşallah.;)

HALDUN YALIMLI 27-01-2007 14:02

Ersenim tebrik ederim. Başka söze gerek yok sanırım. Artık Antalya'dasın bize bol bol balık resmi yollarsın. RASTGELSİN.

Emre 15-02-2007 01:28

Alıntı:

Cullinan tafarından gönderildi
Taygun kardeşim, Kalamar için kıyıdan çalışacaksan ve avlanacağın bölge fazla kayalık değilse aşağıdaki gibi bir olta kesinlikle iş yapacaktır (tabi bölgede Kalamar varsa)
Ben bu oltaları kendim hazırlıyorum ve kesinlikle avlanılan bölgede Kalamar varsa ve bunu bulursa kaçma şansı yok. ;)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Peki hocam biz bu iğneleri telle bağlamasakta havya ile lehimlesek birbirine daha sağlam tutturmuş oluruz... herhangi bir sorun olmaz dimi?

Taygun KOCABIYIK 15-02-2007 09:15

Alıntı:

Emre tafarından gönderildi
Peki hocam biz bu iğneleri telle bağlamasakta havya ile lehimlesek birbirine daha sağlam tutturmuş oluruz... herhangi bir sorun olmaz dimi?

Emre geçtiğimiz haftasonu 1.5 ytl ye bir şişin ucuna monte edilmiş kalamar iğnesi aldım canlı veya ölü balığı o şişe geçirip avlanılıyormuş henüz deneme fırsatım olmadı ama uğraşmaya değmez makul bir fiyatı var.

Emre 15-02-2007 12:47

hımm oke tago bi dene bakalaım nasıl sonuc vercek senin kullandığın maketlerden almayı düşünüyorum resimlere bakmıştım manisaya falan yolun düşerse haberim olsun görüşürüzz

Taygun KOCABIYIK 15-02-2007 14:15

Alıntı:

Emre tafarından gönderildi
hımm oke tago bi dene bakalaım nasıl sonuc vercek senin kullandığın maketlerden almayı düşünüyorum resimlere bakmıştım manisaya falan yolun düşerse haberim olsun görüşürüzz

Benim kullandığım maketler her halükarda iş yapar yeterki balık olsun bu yeni sistemi denememdeki amaç gerçek balık ile daha fazla verim alabilirmiyim? sorusuna cevap aramak (alabilirim gibi geliyor ama bakalım)
İlgin için teşekkür ederim sende İzmire gelirsen görüşebiliriz
Rastgelsin

Emre 15-02-2007 20:05

inş tagocum ben arada bir geliyorum ve şu aldığın şişin ucuna kalamar iğnesi monte etmişler ya onun fotosunu koyarsan cok iyi olur ...

Cullinan 18-02-2007 00:25

Emre, bende ilk olarak lehimlemeyi düşünmüştüm fakat sağlam olmayacağını ve Kalamarın asılınca lehimlenmiş iğneleri telden sıyıracağını düşündüğüm için vazgeçtim. Ama denemekte fayda var.

Not : Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Çünkü geçen hafta (10-Şubat-2007) yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi. :D

ismail çakır 18-02-2007 09:07

Emre, bende ilk olarak lehimlemeyi düşünmüştüm fakat sağlam olmayacağını ve Kalamarın asılınca lehimlenmiş iğneleri telden sıyıracağını düşündüğüm için vazgeçtim. Ama denemekte fayda var.

Not : Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Çünkü geçen hafta (10-Şubat-2007) yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi
kemal
bodrum -1975
bebeginizin yaşı uzun olsun. allah analı babalı büyütsün ve sıhhat dolu uzuuun bir ömür versin.:D

katiti 18-02-2007 11:12

Alıntı:

ismail çakır tafarından gönderildi
: Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Çünkü geçen hafta (10-Şubat-2007) yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi. :D [/b]

[/quote]

Allah ömürlü etsin, tebrik ederim :D...

Saat 05:24.