RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Oğlumla bir kez daha gurur duydum... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9202)

kaptanpoyraz 25-05-2011 09:57

Süleyman kaptan Evladınızla ne kadar gurur duysanız hakkınızdır. Ancak, böyle bir evladı yetiştiren Anne ve babasıda en az bu evladımız kadar gurur duyulacak insanlardır. Allah hepimizin evladını ailesine, vatanına, milletine hayırlı olmayı nasip etsin.

mazhar üzümcü 25-05-2011 11:16

süleyman abi. bu vatana ve ordumuza yetiştirdiğin evlatlar için ellerinden öperim allah herkeze nasip etsin sevgilerimle.

erkepli 25-05-2011 12:19

Abi öncelikle böyle hayırlı bir evlat yetiştirdiğin sizi tebrik ediyor kardeşime görevlerinde başarılar diliyorum,ne kadar gururlansan azdır.Uzun zamandır sitemize bakamıyordum işlerim nedeniyle şimdi açtım konu çok hoşuma gitti bir Türk olarak bende kardeşimle gurur duydum Allah bahtını açık etsin.

kupes 25-05-2011 20:01

Süleyman abicim evladınızla hepimiz gurur duyuyoruz. Bütün mehmetçikler bizlerin tek tek evladı sayılır. Cenab-ı Allah oğlunuzu her daim muvakkat etsin ve bu vatana namusu ve şerefiyle hizmet etmeyi nasip eylesin. Hani nasıl derler :) Allah paşalığını da göstersin...

kaptankarabulut 27-05-2011 18:56

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 107123)
Süleyman kardeşim oğlunla ne kadar gurur duysan azdır.Maşallah subaylık da çok yakışmış Allah başarılarını daim kılsın.Anne ve baba olarak sizleride kutlarım.

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 107174)
SÜLEYMAN ABİİ seni ve oğlunu tebril ederim ne büyük mutluluk allah her turk evladını bole hayırlı kılsın.
yeni görev yerınde de başarılarının surmesını dılerım. bu devırde bole bır evlat yetısdırmek buyuk bır gururdur aile olarak hapınızı kutlarım abım

Alıntı:

ovunc tafarından gönderildi (Mesaj 107176)
Abi hayırlısı olsun Bizimki de aynı tablo Osman ' da Buğra gibi birinci olarak tamamladı ikisine başarılar diliyorum bizimkisi Mersin'i seçti abi 3. Bölge olarak geçiyormuş aradan çıkaracam dedi tekrar tebrik ettiğimi kardeşimin ve benim selamımı iletirsin.....

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 107267)
Süleyman abi bizlerle paylaştığın bu mutluluğun dahada büyümesini temenni ederek ellerinden öperim. Kardeşimize de hayırlı görevler diliyorum. Nice büyük rütbe, görev ve başarılara eriştiğinin fotoğraflarını bu ekrandan görmeyi diliyoruz.
Saygılar selamlar....

Alıntı:

kaptanpoyraz tafarından gönderildi (Mesaj 107276)
Süleyman kaptan Evladınızla ne kadar gurur duysanız hakkınızdır. Ancak, böyle bir evladı yetiştiren Anne ve babasıda en az bu evladımız kadar gurur duyulacak insanlardır. Allah hepimizin evladını ailesine, vatanına, milletine hayırlı olmayı nasip etsin.

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 107294)
süleyman abi. bu vatana ve ordumuza yetiştirdiğin evlatlar için ellerinden öperim allah herkeze nasip etsin sevgilerimle.

Alıntı:

erkepli tafarından gönderildi (Mesaj 107300)
Abi öncelikle böyle hayırlı bir evlat yetiştirdiğin sizi tebrik ediyor kardeşime görevlerinde başarılar diliyorum,ne kadar gururlansan azdır.Uzun zamandır sitemize bakamıyordum işlerim nedeniyle şimdi açtım konu çok hoşuma gitti bir Türk olarak bende kardeşimle gurur duydum Allah bahtını açık etsin.

Alıntı:

kupes tafarından gönderildi (Mesaj 107331)
Süleyman abicim evladınızla hepimiz gurur duyuyoruz. Bütün mehmetçikler bizlerin tek tek evladı sayılır. Cenab-ı Allah oğlunuzu her daim muvakkat etsin ve bu vatana namusu ve şerefiyle hizmet etmeyi nasip eylesin. Hani nasıl derler :) Allah paşalığını da göstersin...

İyi dileklerde bulunan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.Cenabı ALLAH tüm anne babaların evlatlarını vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetişmesini nasip etsin...

nirvana35 27-05-2011 20:06

vatanımıza miletimize hayırlı olsun ALLAH açılarını göstermesin gurur duymakta haklısın kaptanım

nirvana35 27-05-2011 20:32

vatana milete hayırlısı olur inşallah
ALLAH acılarını göstermesin kaptanım

kaptankarabulut 29-05-2011 19:45

Alıntı:

nirvana35 tafarından gönderildi (Mesaj 107549)
vatanımıza miletimize hayırlı olsun ALLAH açılarını göstermesin gurur duymakta haklısın kaptanım

Alıntı:

nirvana35 tafarından gönderildi (Mesaj 107553)
vatana milete hayırlısı olur inşallah
ALLAH acılarını göstermesin kaptanım

Teşekkürler Koray kardeşim böyle bir gururun tüm anne babaların yaşamasını dilerim..

Saat 03:35.