![]() |
Süleyman kaptan Evladınızla ne kadar gurur duysanız hakkınızdır. Ancak, böyle bir evladı yetiştiren Anne ve babasıda en az bu evladımız kadar gurur duyulacak insanlardır. Allah hepimizin evladını ailesine, vatanına, milletine hayırlı olmayı nasip etsin.
|
süleyman abi. bu vatana ve ordumuza yetiştirdiğin evlatlar için ellerinden öperim allah herkeze nasip etsin sevgilerimle.
|
Abi öncelikle böyle hayırlı bir evlat yetiştirdiğin sizi tebrik ediyor kardeşime görevlerinde başarılar diliyorum,ne kadar gururlansan azdır.Uzun zamandır sitemize bakamıyordum işlerim nedeniyle şimdi açtım konu çok hoşuma gitti bir Türk olarak bende kardeşimle gurur duydum Allah bahtını açık etsin.
|
Süleyman abicim evladınızla hepimiz gurur duyuyoruz. Bütün mehmetçikler bizlerin tek tek evladı sayılır. Cenab-ı Allah oğlunuzu her daim muvakkat etsin ve bu vatana namusu ve şerefiyle hizmet etmeyi nasip eylesin. Hani nasıl derler :) Allah paşalığını da göstersin...
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
vatanımıza miletimize hayırlı olsun ALLAH açılarını göstermesin gurur duymakta haklısın kaptanım
|
vatana milete hayırlısı olur inşallah
ALLAH acılarını göstermesin kaptanım |
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 03:35. |