RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Korfinoz Ekibi Karagözleri Affetmedi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9257)

Hasan BALIKÇI 31-05-2011 19:39

vay anasını beeeeh :helal::helal::helal::helal:
iki sevgi ve saygı duyduğum irfan ve osman abilerim elinize kolunuza yüreğinize sağlık :)
birgün benide götürün şu korfinoz 45 ile balığa :Dbu ekibe bayılıyorum ben :helal::helal::helal:

kupes 31-05-2011 19:41

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 107830)
İrfan abi çok güzel bir gün olmuş eline sağlık.
Bu arada teknene bayıldım abi. Bu aralar bizde İstanbulda aynen bu tarz bir alet almayı planlıyoruz. Ancak avlanma bölgemiz genellikle Boğaz olacağı için birtakım teredütlerim oluşuyor. Boğaz akıntısının kuvvetli olması, Geçen büyük gemilerin ve rüzgarlı havaların oluşturduğu dalgalar tekneyi ne ölçüde etkiler bilemiyorum. Fiber olduğu için fazlası ile sallanma olur diye düşünüyorum. Ancak ağaç veya saç malzemeye görede bakımının ve naklinin kolay olması bu tip bir cihazı cazip hale getiriyor. Sen ne tavsiye edersin İfran abi, bir iki satır yorum yapabilirmisin?

İzin verirseniz cevaplayayım: Büyük gemilerin dalgaları genelde denizi şişirir kayığı havaya yükseltip indirir ve bu kayığı küçükte olsa pek etkilemez. Ancak rüzgarın oluşturduğu dalgalar sizi epey bir rahatsız eder. Fındık kabuğu gibi sallanırsınız sarhoş gibi olursunuz. Sağlam bir mideniz ve beliniz var ise alın derim ben. :) Şunuda unutmamalı ki küçük ve hafif kayığın alabora riski de fazla olur. Çok dikkatli olunmalı ve durgun havaları tercih etmelisiniz.

İrfanavcı 31-05-2011 20:05

Alıntı:

Adem VARDARCIK tafarından gönderildi (Mesaj 107825)
İrfan ağabey Karagözler göz kamaştırıyor .Avınız bereketli ,daim olsun..

Adem kardeşim iyi dileklerin teşekkürler.:)

İrfanavcı 31-05-2011 20:22

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 107830)
İrfan abi çok güzel bir gün olmuş eline sağlık.
Bu arada teknene bayıldım abi. Bu aralar bizde İstanbulda aynen bu tarz bir alet almayı planlıyoruz. Ancak avlanma bölgemiz genellikle Boğaz olacağı için birtakım teredütlerim oluşuyor. Boğaz akıntısının kuvvetli olması, Geçen büyük gemilerin ve rüzgarlı havaların oluşturduğu dalgalar tekneyi ne ölçüde etkiler bilemiyorum. Fiber olduğu için fazlası ile sallanma olur diye düşünüyorum. Ancak ağaç veya saç malzemeye görede bakımının ve naklinin kolay olması bu tip bir cihazı cazip hale getiriyor. Sen ne tavsiye edersin İfran abi, bir iki satır yorum yapabilirmisin?

Alıntı:

kupes tafarından gönderildi (Mesaj 107869)
İzin verirseniz cevaplayayım: Büyük gemilerin dalgaları genelde denizi şişirir kayığı havaya yükseltip indirir ve bu kayığı küçükte olsa pek etkilemez. Ancak rüzgarın oluşturduğu dalgalar sizi epey bir rahatsız eder. Fındık kabuğu gibi sallanırsınız sarhoş gibi olursunuz. Sağlam bir mideniz ve beliniz var ise alın derim ben. :) Şunuda unutmamalı ki küçük ve hafif kayığın alabora riski de fazla olur. Çok dikkatli olunmalı ve durgun havaları tercih etmelisiniz.

Ahmet kardeşim ilgi ve alakana teşekkürler.tekne meselesine gelince Faruk kardeşimin yorumuna katılıyorum. yazdıklarının hepsi aynen doğrudur.dalgalar başladımı çok dikkatli olmak lazım,kesinlikle can yeleksiz denize açılmamak gerekir kal sağlıcakla..:)

İrfanavcı 31-05-2011 20:32

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 107831)
İrfan abim çok güzel kareler karagözler harika..
Allah daha iyilerini senin ve Osman abimin iğnesinden eksik etmesin..

Aramızda kalsın...;) Hep dikkat ediyorum siz iki bacanak her seferinde yazlığı bahane edip Dikiliye gidiyorsunuz ..:) Bence Yazlık işin bahanesi..:) Balık için Gidiyorsunuz değilmi Bak İrfan abim açık konuş..:D:D:D:D:D:D

Şaka bir yana güzel bir gün geçirmişsiniz ..
Bahçe yorgunluğunun üzerine iyi gelmiştir..

Paylaşım için teşekkürler emeklerine sağlık abim..:helal::helal:

Necati, iki bacanak çok güzel bir hafta sonu geçirdik.yazlık bahane balık şahane ilkesine bağlıyız.:D:D:D:Diyi dileklerin için teşekkürler.:)

İrfanavcı 31-05-2011 20:36

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 107860)
İrfan abi maaşallah kurtları dökmüşsünüz yine bizede karagöz kaldımı?:D:D:D

Ulaş kardeşim valla kurt murt kalmadı ama size yetecek kadar karagöz kaldı.kendine iyi bak selamlar.

İrfanavcı 31-05-2011 20:39

Alıntı:

kupes tafarından gönderildi (Mesaj 107866)
Karagözler av vermeye başladı artık heralde. Kokar' ı yeniden bir yoklamak lazım. Paylaşım için teşekkürler her daim rasgele.

Faruk kardeşim daha iyileri oltana rast gelsin teşekkürler.:)

İrfanavcı 31-05-2011 20:46

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 107868)
vay anasını beeeeh :helal::helal::helal::helal:
iki sevgi ve saygı duyduğum irfan ve osman abilerim elinize kolunuza yüreğinize sağlık :)
birgün benide götürün şu korfinoz 45 ile balığa :Dbu ekibe bayılıyorum ben :helal::helal::helal:

Hasan kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler.:)

antikacı54 31-05-2011 21:31

Teşekkürler İrfan abi sağ olun.

adolomorola 31-05-2011 21:32

İrfan ve Osman abi güzel bir hafta sonu yaşamışsınız..;)
hem yazlığı ziyaret etmiş gereken tahdilatı yapmış hemde denize çıkıp strezi atmışsınız ,afiyet bal şeker olsun...;)

Saat 19:41.