RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Karareis'e de gittik beraber (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9324)

Tuncay GÜNAY 25-06-2011 11:42

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 109017)
raporu okurken güle güle öldüm yanınızda olduğu düşün mideme kıramplar girerdi herhalde ne mutlu size ALLAH nazardan saklasın

teşekkürler murat kardeşim bi ara beraber çıkarız artık gülmekten yarılırmısın ölürmüsün orası sana kalmış. rastgelsin kardeşş.

Tuncay GÜNAY 25-06-2011 11:46

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 109018)
Tuncay kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler.Balık olmasada çok güzel günler geçmiş hepinizi kutlarım.

teşekkürler turgay abi dediğim gibi dostluğun olmadığı yerde paylaşım da olmaz paylaşılanın tadı da olmaz diye düşünüyorum.

Tuncay GÜNAY 25-06-2011 11:52

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 109036)
Tuncay abi öncelikle seni ve Öner abiyi Kutlarım Aileniz ile İzmire kadar gelip bu ortamı Güzelleştirdiğiniz için.. Hasan Abimi ayrıca kutlarım güzel Evsahipliği yaptığı için..
Balık olmasada Ailecek Bir arada olmanız Doğa ile başbaşa bir zaman yaşamanız çok güzel..
Bende aranızda olmak isterdin ancak işlerim dolayısı ile orada olamamaktan dolayı çok üzgünüm..

Bu güzel anları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim Emeğine sağlık..

teşekkürler necati kardeşim allah bize sağlık sıhhat verdikçe imkanları zorlayıp bu buluşmayı daha da çoğalarak tekrarlamayı düşünüyoruz birlikte de olu inşallah.

rkacar 25-06-2011 15:00

tebrikler vallahi su söz tam uymus bu resimlere..... yemin ediyorum imrendim size :D :D :D

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE :D :D :D :D :D

Tuncay GÜNAY 28-06-2011 01:51

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 109078)
hafta sonu tatili diye buna denir:)

teşekkürler veli kardeşim aynen dediğin gibi tatilin gözüne vurduk :):D:D:D

Tuncay GÜNAY 28-06-2011 01:55

Alıntı:

ovunc tafarından gönderildi (Mesaj 109080)
Abi gerçekten ailelerle birlikte olabilmek çok hoş olmuş tüm kadro olarak sizleri kıskanıyorum doğrusu umarım bu güzel platformda zaman geçip yıllar ilerledikçe bizde böyle güzel anıları hatıralara geçeceğiz.

teşekkürler kardeşim kıskanılacak bişi yapmıyoruz ki sadece dostlarımızla bir araya gelip o an ki ortamdan keyif alıyoruz bu tür şeyleri yapmak için uzun yıllara gerek yok içindeki kıvılcımı harekete geçir gerisi gelir zaten

Tuncay GÜNAY 28-06-2011 01:57

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 109083)
Ohhh ohh ohhhh görüntülere bakın siz :)
Fotoğraflardan ve yazılardan orayı yaşadım resmen :)
Gerçekten çok güzel gözüküyorsunuz sayın abilerim.
Umarım bu gülen yüzünüzü yine her zaman bir arada görebiliriz.

anılımmmmmm teşekkürler birlikte de olur bir gün eee ekip sağlam gülmek garantiiiiii yarılmak yok ama :)

Tuncay GÜNAY 28-06-2011 02:00

Alıntı:

drasty41_41 tafarından gönderildi (Mesaj 109163)
karelere bakıp iç geçirmedim desem yalan olur harika bir ortam olmuş tüm katılımcıları kutlarım sevgilerimle...:helal::helal:

receb abi teşekkürler sanaldan reele geçmek gerçekten çok güzel

Saat 05:31.