![]() |
Muvaffak Abi'nin dile getirdiği fikir de uygulanabilir. Yalnız bana göre bilgi yenileme süresinin biraz daha uzun tutulması gerek. Böylece aktif üyeleri de bıktırmamış oluruz. Örneğin 3 ayda bir yenileme gibi bir durum söz konusu olabilir. Tabii bunun teknik olabilirliği konusunda bir fikrim yok ;) :) .
|
Alıntı:
|
Sn Erol Beyin dediklerine tamamen katılıyorum. Ben şahsen çok katılmasamda sizlerin ve diğer üyelerin yazdıklarını büyük bir keyifle okuyorum ve bilgileniyorum. Bizlere bu imkanı sağladığınız içinde hepinize teşekkür ediyorum.
|
Evet arkadaşlar aslında pasif üyelerin katılmadıkları belli bir süre sonrası silmek de doğru değil.Uzun bir süre izleyip sonradan katılmak isteyebilir,kendine uygun konuları yeni bulabilir vs vs...Bence Erol doğru söylüyor...
|
Alıntı:
Sevgili Serkan'ın mesajını alıntı yaparak fikrimi yazmak istedim çünkü, sonuçta güzel bir yaklaşım doğdu ve bu yaklaşımı en iyi özetleyen son cümleler Serkan'a aitti. Değerli Forum dostlarım, Herbirimiz bu foruma girerken, "Yazdıklarımız nasıl karşılanır?", "Fikirlerimiz önemsenir mi?" veya "Acaba benim yazdıklarım çok mu demode kalır?" gibisinden sorular geçirmedik mi kafamızdan? Belki de sadece benim kaygılarım bunlar ama, sonuçta ne farkeder ki bir birey olan ben bunları düşünmüşsem, başkaları da düşünebilir.... Tüm kaydolan üyelere aynı mesafede ve saygılı davranırsak, onlar da bu foruma katabilecek birşeyleri olduğunu hissedip, mesajlarıyla katılacaklardır. Unutmamak lazımdır ki, küçük bir olumsuz intiba veya herhangi birimizin bir başka üyeye istemeden bile yapacağı bir ufak nezaketsizlik onu forumdan uzaklaştırır. Bu konuların tümünün bizim forumumuzdaki tüm saygıdeğer üyeler tarafından kabul edileceğini biliyorum. Öyleyse mesajlarımızla üyeleri katılıma davet edelim ve onları dışlamayalım derim ben... Saygılarımla... |
Saat 21:06. |