RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   7 Ekim 2011 Palamut ve Torik avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9825)

Ahmet TARİH 09-10-2011 20:17

Anıl çok güzel ve son derece heyecanlı bir çekim olmuş. Tüm ekibi kutluyorum.
Balıklar çok güzeller ama nihayet teknenin işlerini bitirip suya çıkmam daha güzel galiba.
Herşey gönlünüzce olsun.

Salih Reis 10-10-2011 07:12

tüm ekibi tebrik ederim.
hafta sonu hava kötü olduğu için bizler çıkamadık. sizin güzel videonuz ile bir nebze olsun stres attık.
rastgele

Anıl ÜNALAN 10-10-2011 12:29

Alıntı:

bcetiner tafarından gönderildi (Mesaj 113874)
Tebrikler çok güzel av olmuş, biraz önce heyecanla siteye üye oldum ve videoları izlerken gerçekten çok heyecanlandım, tebrikler tekrar...

Teşekkürler, daha iyilerinin sizlerle olmasını diliyorum.

Anıl ÜNALAN 10-10-2011 12:30

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 113891)
Balıklar çok güzeller ama nihayet teknenin işlerini bitirip suya çıkmam daha güzel galiba.
Herşey gönlünüzce olsun.

Evet abi asıl güzel olan teknenin işlerinin bitmesi oldu. Önümüzdeki günlerde daha güzel avlara imza atabileceğimizi düşünüyorum.
Daha güzel avların seninle olmasını dilerim abi :)

Anıl ÜNALAN 10-10-2011 12:31

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 113907)
tüm ekibi tebrik ederim.
hafta sonu hava kötü olduğu için bizler çıkamadık. sizin güzel videonuz ile bir nebze olsun stres attık.
rastgele

Önümüzdeki haftasonu da poyrazdan biraz sert veriyor havayı umarım değişkenlik gösterir en azından rüzgar haftasonu keyfimizi kaçırmaz.
Teşekkür ediyorum Salih abi.

Taygun KOCABIYIK 10-10-2011 12:49

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 113891)
Herşey gönlünüzce olsun.

Ahmet abi sorma, teknenin arızalarıyla uğraşırken çekilmez huysuz adamın teki oluyor bu çocuk :) Geçen Cumartesi teknenin işleri bitip test sürüşünü yapıp bağlandıktan sonra yüzünde açan gülleri görmen lazımdı :)

nihatemre 11-10-2011 08:07

Yeğenim maaşallah yine ustalığını göstermişsin, videoları izleyince çıldırdım, bende Ankara - Çubuk arası arabayla sırtı çekiyordum torikleri görünce 14 Ekimde İzmir'e gelmeye karar verdim bekle beni yeğenim... cuma akşamı geliyoruuuuuuuuuuummmm.

Anıl ÜNALAN 11-10-2011 11:15

Alıntı:

nihatemre tafarından gönderildi (Mesaj 113975)
Yeğenim maaşallah yine ustalığını göstermişsin, videoları izleyince çıldırdım, bende Ankara - Çubuk arası arabayla sırtı çekiyordum torikleri görünce 14 Ekimde İzmir'e gelmeye karar verdim bekle beni yeğenim... cuma akşamı geliyoruuuuuuuuuuummmm.

Gel amca gel de sende ne şans var ben anlamıyorum, cumartesi hava birazcık yüksek pazar ise denize çıkılmaz. Bende diyorum şimdiden havayı bu kadar yüksek vermez sebebini anladım sen geliyormuşsun :) Umarım rüzgar alçalma gösterir :)

musty 11-10-2011 11:55

tebrikler çok güzel av olmuş arkadaşlar paylaşım için teşekkürler hoşçakalın ...

safkar78 11-10-2011 11:56

Valla Anıl kardeş sizin adınıza gerçekten çok zevkli bir av olmuştur.Bende çok beğendim inş diğer avlarınızdada bu kadar başarılı olursun.RASTGELE...

Saat 13:06.