![]() |
wayyy alper kardeş yine yapmışsın numaranı.tebrikler...bu sefer tadına bak ama..:)
bu arada arsuzdaydım iskelede pek bi numara yoktu.benim tuttuğum orfozun dışında:) orada paso gümüşe şiş geçirip at çek yapıyorlar artık sahteden ümit kesmişler...söylentiye göre daha lüfer 1 ay buralarda olurmuş:)duyda inanma komşu..:) |
tadına bakma ihtimalim sayısal lotodan 6 yakalamaktan daha zor..abi yarın buradayım gitmicem antakyaya.. 5 gibi damlarım özel olmayan kıyıya:) orfoz da iyi bi balık abi bozma morali:P umarım yarın görüşürüz.. selamlar
|
Alper Tebrik ederim...
Balık güzel görünüyor.. :) Keyifli avlarının devamını dilerim.. Selamlar.. |
İskenderunlu arkadaşlar kofanayı kırıyorlar maşallah. Resimler güzelde iki satırda anlatım ve sahtelerin resimlerini eklerseniz, daha bir güzel olacak diye düşünüyorum. Daha iyi avlara. RASTGELSİN
|
giden sahteler havada oksijenle sürtünmeden oluşan ısıdan moleküllerine ayrıldı zannımca..tekrar birleştirmesi zor olacak.. donanımlı tekne lazım..
7 fark'ın 7'si de balıklarda:) o 2 kilo benimkisi 750 gram:( bide benim kamışım shimano:) bugün dün kovalayanı alırsam farkı "0" a indirmiş olurum:) teknesiz:) özel olmayan kıyıdan.. sevgiler |
Alıntı:
dun kullandığım sahte mika bu idi.. yaklaşık 35 gram.. misina: 0,28 angelkiss makina: ecusima 4000 kamış: shimano catana NOT: bu arada ali(1940g) fırdödü bağlama sistemi gerçekten daha sağlam oluyor..teşekkürler.. herkese tavsiye ederim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
kendi anlattığım fırdöndü düğümünü kendim denedim 1.850 gramlık balık tuttum.Ama sonra içime bir kusku düştü. test etmek için birkaç bağladım kopardım.Bazen çok güçlü bazen çıt diye koptu. Farklı bir teknik daha öğrendim. İkisini karşılaştıracağım. Test ediyim sağlam olduğuna kanaat getirdiğimi siteye eklerim....Rastgele...
|
iskenderunlu arkadaşlar son bir iki gündür lüfer alan varmı?
|
uyan iskenderun gene sessiz kaldık...
biz bu gün arsuzdaydık.iskelede. sürüler halinde lüferler geçti belki 500 tane lüfer inanılmaz güzel ve heyecanlı görüntüler.üstelik uzunda bir süre kaldılar.AMA ne varki biri bile bizim denediğimiz onlarca sahteye vurmadı.takip vardı dolayısıyla heyecanda vardı lakin balık alamadık:( canlıda denedik karakuyruk yakalayıp attık ... nafile.yumurta dökme zamanı pek vurmazmış... |
kurbağa
arkadaşlar artık iskenderunda lüfer zamanı bitti. yeni bir av başladı . kurbağa balığı. zehirli olacağını düşünüp geri attık. ama dişlerini görmelisiniz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Balık bende alamıyorum. Arsuz yolu üzerinde karaağaçta piknik yaparken denizi bi yokliyim dedim ordada balık yok. İskenderun sahilleri şu an balık vermiyor diyo düşünmeye başladım. Kısmet olursa kasımda tekrar başlarız lüfere ..Hepinize rastgele...
|
iskenderundaki sessizliğe çatalkuyruk ile SON!
09-08-2008 cumartesi sabah 5:30-7:00
kamış: shimano catana bx te 330 makine: d.a.m evo 950 fd misina: 0,35 angelkiss mika sahtesinin önüne 2-3 adet küçük plastik yapay balık [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] |
Alper abicim ses seda çıkmıyordu İskenderun'dan uzun süredir herhalde fırtına öncesi sessizlikti bu :)
Tebrik ederim devamını dilerim |
Devamı gelsin diyelim. Nasıl bir balık bu çatalkuyruk, ne yem kullanıyorsunuz, nasıl pişiriyorsunuz? Lezzet açısından hangi balığa benzer ? Bilgilendirirsen memnun olurum...
|
Alıntı:
|
ben yardımcı olıyım. Bu balığı suyun üstünde hareket eden herşeyle tutabilirsiniz(her türlü metal kaşık ,mika , rapalalar) mesela ben hem metal hem mika ile yakaladım.Lezzet olarak sorarsanız kızartması yenebiliyor. Bir kere fırın denedim bir felaketti. Ama derisi tulum çıkarılır sarmısak ve biber salçası+kekik le soslanırsa değişebilir durumlar.Yinede kızartması idare eder. Izgarası ve fırını için biraz yenilikçi olup farklı birşeyler denemek lazım diye düşünüyorum
|
Maşşallah güzel balıklar, tebrikler Alper..
Daha keyifli avlar yapmanı dilerim.. Selamlar.. |
alper kardeş tebrikler yeni gördüm resimleri,ma bu arada başka gelişmeler oldu şu kiloluk levreğide görelim yanında çatalkuyrukla...:)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ilk iki fotoğraf 15 ağustos cuma sabah 6:00 aynı gün akşam at-çek ile iskenderundan, palamutlar ve lambuka 16 ağustos cumartesi günü samandağda sırtı ile alınmıştır.17 ağustos sabahı at-çek ile yapılmaya çalışılan avda 10-15 levrek saldırısı olmuş fakat basiretsizlikten dolayı hiç biri midelere indirilememiştir:P |
Alper abicim bir başladın pir başladın yani tebrik ederim.
|
tebrikler
alpercim çok güzel balıklar afiyet olsun ...:helal::helal:
|
yenilerini bekliyoruz.
|
akşam 5,30 gibi 400 gramcık( 1940g alinin avları baz alınarak gramcık tabiri kullanılmıştır:) )bir adet çatalkuyurk.. sabit mekandan.. iskenderunluların dikkatine!!!
|
tebrıkler harıka balıklar ah ah bız tutamıyoruz bunları
|
tebrikler alper...ama artık şu lüfer sezonu başlasın gayrı.
|
Alıntı:
|
ben gördüm yıldırım abiyi geçen hafta oğluyla at çekteydi.küçük mikalar yapmışlar deniyorlardı...:)
|
Tebrikler kardeş....azmin elinden ne kurtulurki..:)
|
Tebrik ederim Alper abi götürmüşsün yavruyu yine :)
Balık çok sigara içtiği için öldü ama sanırım. Birde resimdeki sanatçı kim? çıkartamadım :D |
Alıntı:
Alıntı:
taygun maalesef balığın katili benim:) sigara ile intahar süsü verdim.. sanatçıya gelince peder emekli.. bulmacadan başka bişe yok.. bir dahakine FHM üzerine koyarım balığı.. oradaki sanatçılarımız daha iç açıcı :D avatardaki sanatçıyı soruyosan :) benim ta kendisiyim:deli: |
Alıntı:
Fakat bir gün "bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" yazısını görebiliriz o durumda :D |
Alıntı:
|
valla merak ettim yeri alper..demek akay akya aldı..pekte kafiyeli oldu..selam söylee..:)
|
Merhaba
İskenderunda dün akşam bir iskeleden yakaladığım çupralar. giderek büyüyorlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buda bizim küçük balıkçı. şuan sadece balık yiyebiliyor. ileride inşallah oda tutacak. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] |
tebrikler serdar hocam.. ufaklığında maşallahı varmış. allah esirgesin
bu arada iskele çok özel bir iskele mi? bayram boyu balıkta olmak gibi bir hedefimiz varda:) hani belki bizde bi kaç çupra alabilirsek bayramda:P |
alper teşekkür ederim. iskele gerçekten çok özel. serdar hoca ve diğer öğretmen arkadaşlar çok iyi bilir. bakalım inşallah
|
Serdar abi kategori değiştirmişsin :D grekoromenden serbeste geçiş olmuş :D
Ufaklıkta balık yemede başarılı sanırım :D Allah bağışlasın balıklar içinde tebrikler |
bak şimdi daha çok pişman oldum gelmediğime.yani gelemediğime:) tebrik ederim..
|
bunlarla tezgah acılır valla:D tebrikler abicim güzel balıklar
|
Way way way onlar ney arkadaşlar muazzam balıklar tebriklerden bir demet yolluyorum süper!!!
|
Saat 23:40. |