![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Selim abi benim kullanım şekli atıp bırakmak olucak...at-çek yapmaya niyetim yok abi...dam ın surf makinasına baktım bugün ama fiyatı çok tuzlu geldi(300 civarı)...senin tavsiye edebileceğin marka-model var mı abi...saygılar...
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Onur bir kaç makina resimleri yolluyorum bu makinalar 35-55 euro arası,bu makinalardan zebco olanı bu sitedede üye olan volkan arkadaşımıza almıştık çok memnun olduğunu söylüyor,bu markaların bazılarını internet üzerinden malzeme satan bayilerde gördüm.
|
Selim Abi sendeki çeşit dükkanlarda olmaz herhalde, sen kesin gir bu işe :D...
|
selim abi gel abi yap kesin dönüşü açalım bi dükkan ohhhhhh
|
Alıntı:
|
Selim Bey'in bahsetiği makinalar Alman malı..
"Askari" isimli Alman sitesinden incelenebilir. Rastgelsin, |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Shimano firmasını bir kere daha takdir ettim arkadaşlar....Normalde makinalarla verilen yedek kafalar asıl kafa ile aynı özellikte olup sadece yapıldığı malzeme farklı olurken ; shimanolarda yadek kafa olarak verilen daha sığ ve 60 lık ebatta bir makara....
|
sevgili onur,
hakkaten tablo gıbı güzel makına ıle gönlündeki avları yakalamanı diliyorum.fıatı ne kadardı bu güzelin..:) |
Alıntı:
fiyatı 260 ytl...5 taksitle aldım abi... |
:D onurum güle güle kullan bol balıklı bol muhabbetli avlarda inşallah
|
Alıntı:
|
Güle güle kulan onur,bol balıklı avlar...elinde parçalansın diyeceğim ama shimano bu parçalanmazki:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dummy,
hoşgeldin. imza ayarların olmadığın nasıl hıtap edecegimi kestıremedım. makinalar hakkında tatmin edici bilgilerin için teşekkürler ama bencede işin ekonomik yerini ve misinanın kaliteli olmasını dile getirmekle iyi bir konuya dikkat çekmişsin hani iyi de olmuş. pahalı makinalar iyide onlarla yakalanacak balıklar denizlerimizde gittikçe azalıyor. bence iyi bir foruma geldin. umarım kalıcı ve katılımcı olursun.. |
dummy kardeş hoş geldin
|
arkadaşlar ben bir aydan beri yaptığım aaştırma neticesinde BALZERİN THE ROCK 870 BR modelinde karar kıldım makine 70 liktir. sürekli denizde avlanıyorum genelde kıyıdan bu makinanın yanına aynı zamanda uzağa atabilmek için 100-200 gr D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 250-400CM KAMIŞ almayı düşünüyorum sizce uygun olurmu görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim sağlıcakla kalın rastgele!
|
dummy hoşgeldiniz...forum kuralları gereği imza ayarlarınızı yaparsanız size daha doğru hitap edebiliriz...paylaşım için teşekkürler...navi xsa 8000 modeline sonradan bilye eklenebilir demişsiniz...bunu biraz anlatabilirmisiniz...
|
Alıntı:
Bu arada torbalılıymışsın...site üyelerinden cekocumcum nickli kuzenim cenk yılmaz da torbalılı...belki tanırsın... |
onur kardeş açıklaman için çok sağol bende önümüzdeki salı izmire gidip makine ve kamış bakıcam nede olsa maaşları aldık borçları kapadık biraz borca girsek ölmeyiz herhalde izmirde rastgele ve hisardan başka kaliteli ve uygun fiyatlı makine ve kamış satan yer biliyormusun yada nereyi önerirsin geçenlerde aldığın shimanonun resmini gördüm hayırlı oldun makineye yakışan balıkları tez zamanda çekersin ihşallah.bu arada torbalı 100 binin üzerinde nüfusa sahip ama doğma büyüme torbalılı ise ve benim emsalimse büyük ihtimal birebir tanımasamda simasını tanırım.
|
Tamer rica ederim kardeşim...yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Bu arada kuzen doğma büyüme torbalı/tepeköylü... |
Saat 15:25. |