RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   2. Seferihisar Tekne Organizasyonu Katılım Listesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10082)

Anıl ÜNALAN 28-11-2011 23:05

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 116956)
Saygılı Rastgelsin ailesi şuanda belki en küçüğünüzüm en kanı kaynayanım benim için bu organizasyon çook büyük bir şans hepinizle tanışma kaynaşma şansını bana sunacağından cok mutluyum . belki birkaçınızla tanıştım konusuorum ama aile büyüklerini tanımak isterim . Sağolsun saygıdeğer anıl Abim allah razı olsun allah bütün işini rast getirsin onunla bana göre bir abi kardeşi gibi samimi olduk onun canını fazla msj atarak fazla arayarak kızdıırmış olsamda bana karşı bir kızgınlıgı olmadığından çok teşekkür ederim 1haftadır neredeyse anıl abiye annemle konuş izin al fln diodum ;) bgne nasipmiş aradım anıl abiyi annemle konuştu ve işte sonuç Anıl Abimin sayesinde Sizinle tanışma şansını gerçekleştireceğim Hepinize şimdiden Rastgelsin diyer herkese saygı ve sevgilerimi sunarım mümkün oldukça laflarımı düzenle şeçmeye çalıştım umarın terbiyesizlik etmemişimdir .... '' BENİDE EKLEYİN LİSTEYE ''

RASTGELE....

Teşekkür ederim kardeşim. Annen zaten beni tanıyor biliyorsun :)
Ekleme işlemini gerçekleştirdim, hayırlı olsun.

Anıl ÜNALAN 28-11-2011 23:09

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 116962)
KATILIMCI LİSTESİ

....
....
....
Daha 2 gün evvel bakmıştım listeye 25 kişi vardı.org. iptal olurmuyki diye üzülmüştüm.Ama bu listeyi gördüğümde inanın çok sevindim.Maşalah çok katılımlı bir org.olacağı kesin.kazasız belasız ,bol balıklı bir org geçirmenizi dilerim.Kendim gelemesemde kalbim sizlerle büyük Rastgelsin Ailesi.Rastgele.

Hayrettin abicim ailemiz çok güçlü sağolsunlar hep beraber güzel bir gün geçirmemiz için bizi yalnız bırakmıyorlar.
Ayrıca abi Rastgelsin farkını unutmayalım 25 kişi değil 10 kişi de olsak o organizasyon gerçekleşir ;) yeter ki hava muhalefetine uğramayalım..

Anıl ÜNALAN 28-11-2011 23:10

Alıntı:

cngerol tafarından gönderildi (Mesaj 116941)
Bir aksilik olmazsa inşallah bende katılacağım.
herkese rast gelsin

Umarım bi aksilik çıkmaz Cengizhan abi güzel bir gün bizi bekliyor ;)

Taygun KOCABIYIK 29-11-2011 09:06

Hasan Yaşar ve 2 misafiri listeye eklenmiştir.

Ege Demirağ 29-11-2011 12:53

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 116956)
Saygılı Rastgelsin ailesi şuanda belki en küçüğünüzüm en kanı kaynayanım benim için bu organizasyon çook büyük bir şans hepinizle tanışma kaynaşma şansını bana sunacağından cok mutluyum . belki birkaçınızla tanıştım konusuorum ama aile büyüklerini tanımak isterim . Sağolsun saygıdeğer anıl Abim allah razı olsun allah bütün işini rast getirsin onunla bana göre bir abi kardeşi gibi samimi olduk onun canını fazla msj atarak fazla arayarak kızdıırmış olsamda bana karşı bir kızgınlıgı olmadığından çok teşekkür ederim 1haftadır neredeyse anıl abiye annemle konuş izin al fln diodum ;) bgne nasipmiş aradım anıl abiyi annemle konuştu ve işte sonuç Anıl Abimin sayesinde Sizinle tanışma şansını gerçekleştireceğim Hepinize şimdiden Rastgelsin diyer herkese saygı ve sevgilerimi sunarım mümkün oldukça laflarımı düzenle şeçmeye çalıştım umarın terbiyesizlik etmemişimdir .... '' BENİDE EKLEYİN LİSTEYE ''

RASTGELE....

En küçük sanırım benim :D 12 yaş olarak ama abi inaşallah senle aynı teknede olurum senle tanışmak bir zevk olacak :D

dogukan1997 29-11-2011 15:29

inşallah kardeşim tel ver bana araım seni

Şimdiden Herkese Ogün için kolay gelsin abilerim kardeşlerim Rastgle saygılar.....

dolmuşçu 30-11-2011 13:06

anıl babam ben 3 misafir sana zahmet eklermisin.listede 1 misafir görünüyor. 5 kişiyiz.

Anıl ÜNALAN 30-11-2011 17:07

Alıntı:

dolmuşçu tafarından gönderildi (Mesaj 117055)
anıl babam ben 3 misafir sana zahmet eklermisin.listede 1 misafir görünüyor. 5 kişiyiz.

Düzenleme gerçekleştirilmiştir. Görüşmek üzere Metin abi.

Anıl ÜNALAN 30-11-2011 17:07

Kemal Göksel ve misafiri listeye eklenmiştir.

Tuncay GÜNAY 30-11-2011 20:34

anıl denizli gurubu :)
tuncay günay
ebru günay
sinem günay (fasulye)
özgür kulaklı
hatice kulaklı
ayşenur kulaklı (fasulye)
eren kulaklı (fasulye)
emin kulaklı
saniye kulaklı

Saat 03:38.