RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   14/01/2007 gümüldür raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2232)

mufi 15-01-2007 17:27

Onur afiyet olsun..şansın bol olsun...
ama şu ifadene bayıldım
NOT : Benim tuttuğum balıkların diğerlerinden ayrı olarak tepside durmasının sebebi daha balığa çıkmadan sipariş almış olmam nedeniyle onların önceden rezerve edilmiş olmasıdır … Allah yüzümü kara çıkarmadı , yoksa siparişi veren zatımuhterem “ben 1-2 haftalık balık yemem kardeşim” dediği için sanırım bana halin yolları görünecekti …

harikasın...

igmsva 15-01-2007 18:18

bu ne yaaaa

onurum valla sana kilo kilo kurşunda artık fayda etmez kardeşim. yani hakkatten boynuz kulağı geçermiş derler doğruymuş. solladın geçtin herkesi yaaa. benide çatır çatır çatlattın diyar ellerde. helal olsun aman göze dikkat.........

eşref sürek 16-01-2007 01:18

harika balıklar bizim buradada cıkıyor ama oralar daha bereketli resimler harika rastgele

Güven ÖZYELDAN 16-01-2007 05:38

1 Eklenti(ler)
aman kardeşim kem gözlere...

giritli 16-01-2007 07:12

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Onur afiyet olsun..şansın bol olsun...
ama şu ifadene bayıldım
NOT : Benim tuttuğum balıkların diğerlerinden ayrı olarak tepside durmasının sebebi daha balığa çıkmadan sipariş almış olmam nedeniyle onların önceden rezerve edilmiş olmasıdır … Allah yüzümü kara çıkarmadı , yoksa siparişi veren zatımuhterem “ben 1-2 haftalık balık yemem kardeşim” dediği için sanırım bana halin yolları görünecekti …

harikasın...

Muvaffak abicim saygılar,selamlar ve de teşekkürler...Siparişi veren Haldunum olunca boynum kıldan ince vaziyette düştüm mercan peşine:D :D :D

giritli 16-01-2007 07:15

Alıntı:

igmsva tafarından gönderildi
onurum valla sana kilo kilo kurşunda artık fayda etmez kardeşim. yani hakkatten boynuz kulağı geçermiş derler doğruymuş. solladın geçtin herkesi yaaa. benide çatır çatır çatlattın diyar ellerde. helal olsun aman göze dikkat.........

Estağfurullah İlker abicim ne haddime...boynuz,kulak falan...Ben saygılı çocuğumdur...Sen gelinceye kadar yerini boş bırakmamaya çalışıyorum sadece...Maksat balıklar yokluğunu aramasın:D :D :D

giritli 16-01-2007 07:18

Alıntı:

eşref sürek tafarından gönderildi
harika balıklar bizim buradada cıkıyor ama oralar daha bereketli resimler harika rastgele

Eşref bey çok teşekkürler...Darısı sizinde başınıza inşallah...İmzanızın olduğu kısıma doğum tarihinizi de eklerseniz hitap şeklimiz açısından çok daha sağlıklı karar vermiş oluruz...Saygılar...

giritli 16-01-2007 07:20

Alıntı:

Güven ÖZYELDAN tafarından gönderildi
aman kardeşim kem gözlere...

Güvocum bu nazar boncuğu çok iyi oldu kardeşim...İmza kısmına eklemek farz oldu:D :D :D :D

HALDUN YALIMLI 16-01-2007 07:21

Onur'um ne diyeyim bilmiyorum ki, keramet sende sanırım. Maşallah yine iyi av yapmışsını tebrik ediyorum. Sen nazar boncuksuz dışarı çıkma kardeşim, allah korusun nazara, mazara, sakata gelmeyesin. Tekrar tebrikler ediyorum kardeşim. Bana teşekkür etmene gerek yok ben sadece elimden geldiğince siz canım arkadaşlarıma yardımcı olmaya gayret ediyorum. Tekrar tebrikler canım kardeşim.

giritli 16-01-2007 07:35

Alıntı:

HALDUN YALIMLI tafarından gönderildi
Onur'um ne diyeyim bilmiyorum ki, keramet sende sanırım. Maşallah yine iyi av yapmışsını tebrik ediyorum. Sen nazar boncuksuz dışarı çıkma kardeşim, allah korusun nazara, mazara, sakata gelmeyesin. Tekrar tebrikler ediyorum kardeşim. Bana teşekkür etmene gerek yok ben sadece elimden geldiğince siz canım arkadaşlarıma yardımcı olmaya gayret ediyorum. Tekrar tebrikler canım kardeşim.

Allah senden razı ossuuun...:D Allah duttuğunu altın etsiiiin...:D
Yiyeceğin balığı seçtin mi kardeşim sen onu söyle bana...;)
Ufak çaplı bir nazara geldim kardeşim...İlk önce kepçeyi gönderdim denize,sonra da kamışı ama kamışı kurtardım allahtan:D :D :D

Saat 14:24.