RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   27-28.07.07 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3394)

kturkol 07-08-2007 19:06

hasan usta ben yorum yapmıyorum sen anlarsın. afiyet bal şeker olsun. yarasın.

mufi 07-08-2007 19:07

Alıntı:

mustafakasim tafarından gönderildi
Hasan abi ne yaptın sen öyle :oha: on gündür yoktuk maşallah boş durmamışınız.tebrik ederim herkezi.hasan abi özellikle seni:helal: :helal:

esas sen neredesin mustafam...cumartesi geleydin ya??

Hasan BALIKÇI 07-08-2007 19:09

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Hasan abicim öncelikle babanın sağlığının düzelmasine,sonrada balığa gitmeniz için size izin vermesine çok sevindim harbiden...Abicim o ne öyle yahuuuuu:deli:
seninkisi paşaların paşası mübarek ama ben geçen hafta senin paşaları biraz yumuşattım...benimkisi fatih ürek cinsinden paşa oldu:P:deli: :D

onur yapma be kardeşım barı herkese anlatma şu kötü olayı o paşanında kendıne göre bı haysıyetı var :D :D

babam ıçın ıyı dıleklerıne sonsuz teşekkürler canım kardeşım .

hakıkatten çok güzel bır paşaydı ama bu sultanıydı esas paşa şımdı oralarda anladın sen onu :D :D kaçan balık büyük olur derlerya öyle oldu .

saygılar sevgıler

Hasan BALIKÇI 07-08-2007 19:11

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi
hasan usta ben yorum yapmıyorum sen anlarsın. afiyet bal şeker olsun. yarasın.

bende sana tek kelımeyle sağol kardeşım dıyorum canımsın :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

saygılar sevgıler

Hasan BALIKÇI 07-08-2007 19:18

Alıntı:

varior tafarından gönderildi
çok güzel bir av olmuş, Hasan abi yine döktürmüşsün.. :) elinize sağlık.. bu zeytineli ne bereketli yermiş yahu..

savaş kardeşım teşekkürler .döktürmek demeyelımde şans nasıp deyelım:D :D kardeşım.bu paşalarla akraba oldum artık sağ olsunlar ne zaman gıtsem ılla bırılerı bana takılıp gelıyolar. eee ben onları sevıyorum onlarda benı.zeytınler gerçek manada çok güzel bır avlak savaş kardeşım tüm bu olanlarda ondan olsa gerek.

tekrar teşekkürler dost kardeşım. umarım bırgün bır yerde beraberde olta atarız

:helal: :helal: :helal: :helal:

saygılar sevgıler

Hasan BALIKÇI 07-08-2007 19:22

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
eee hasan abi sen kaşındın ben daha napayım.usta dedik barımıza bastık demek öyle haa.bende şimdi adımı soyadımı altınada çizgi yerine rastgelsin.org diye yazmazsam banada serkan demesinler.görürsün sen:rolleyes:

sen daha çok uğraşacaksın yüreğı kendınden büyük kardeşım .varya sen o söyledıklerını yap senden fazla ben gurur duyarım .:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

ben herzaman sana sekan kardeşım derım benı geçsende geçemesende :helal: :helal:

saygılar sevgıler

Hasan BALIKÇI 07-08-2007 19:24

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
kıymetli arkadaşlarım güzel bir avın hikayesini resim ve vidiolarla burada anlatımınız icin teşekkürler inanın sanki orada sizleri seyreder gibi oluyorum emeğinize sağlık afiyet olsun .

rauf abıcım sağol teşekkürler :helal: :helal: :helal: :helal:

Saat 05:30.