![]() |
Alıntı:
|
sğacıktan tekne ile giden varsa koordinat verebilir mi en azından navigasyona göre gideriz...
|
ustammm bilgilerini ve tecrübelerini hayranlıkla takip ediyorum ;) ama tek sıkıntı verdigin yerler hangi semtlerde :) kokarın urlada oldugunu duymustum .
|
harikasın vallah, mükemmel
|
Değerli arkadaşım Hasan;
Merak ediyorum...Acaba aynı yerlere şimdi gitsen aynı balıkları yakalayabilirmisin....yoksa balık nesli azalmaktamıdır....Çünkü; ege denizinde devamlı yer sarsıntıları devam etmektedir...Bu sarsıntılar balıkları ne şekilde etkilemiştir.....Teşekkürler.... |
bu cumartesi gecesinden kokar yolunu tuttuk hasan ustanın tavsiyesyle.. balık çekmesine çektikte söz konusu kokar ın yolu :) nissn navara ile yola düşmemize ragmen arac bile zorla gitti yolda. iki arac çıktık diger aarc hacı murat :) aracta rot ayarı bozuktu yola çıakrken.. geri döndügümüzde ise rot kediliginden düzelmiş. o şekilde bir yolu var.. gidecek arakdaslara bu günlerde tek tavsiyem arazi aracını temin etsinelr yada tabanlara kuvvet deyip kıyıya atılsınlar :)
|
Alıntı:
Söylediğin gibi gidecek arkadaşların aracını ya sevmemesi ya da aracına çok güvenmesi gerekmektedir ;) |
abi ben bu kokar denilen yeri hala çıkaramadım zeytinler köyünün içinden geçip sola dağa doğrumu gidiyoruz
|
Abicim hiç merak etme Kokar'ı. Sonra çok pişman olursun...
|
hasan bey selam. valla balıklar bir harika. bende kıyıdan atmaya başladım. acemiyim yani:) nereleri önerirsiniz. iki üç bizde alalım. yardımlarınızı beklerim.saygılarımla
|
Saat 00:46. |