RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Avlaklarımdan Kokar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6343)

shawshang 05-05-2011 07:58

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 105946)
Aynen orası Tayfun.Ama yol biraz bozuk..

2 hafta önce kokar diye yola çıktık ama navigasyon bizi acayip bir yere götürdü inşallah bir dahakine diyelim yoluda öğrenmiş olduk dediğiniz gibi yol epey zorlu :D

jayjay23 03-06-2011 02:07

sğacıktan tekne ile giden varsa koordinat verebilir mi en azından navigasyona göre gideriz...

tolgaserap8890 10-01-2012 19:59

ustammm bilgilerini ve tecrübelerini hayranlıkla takip ediyorum ;) ama tek sıkıntı verdigin yerler hangi semtlerde :) kokarın urlada oldugunu duymustum .

serkantiren 06-02-2012 13:05

harikasın vallah, mükemmel

MAVİ FENER 06-02-2012 13:18

Değerli arkadaşım Hasan;
Merak ediyorum...Acaba aynı yerlere şimdi gitsen aynı balıkları yakalayabilirmisin....yoksa balık nesli azalmaktamıdır....Çünkü; ege denizinde devamlı yer sarsıntıları devam etmektedir...Bu sarsıntılar balıkları ne şekilde etkilemiştir.....Teşekkürler....

tolgaserap8890 27-02-2012 08:48

bu cumartesi gecesinden kokar yolunu tuttuk hasan ustanın tavsiyesyle.. balık çekmesine çektikte söz konusu kokar ın yolu :) nissn navara ile yola düşmemize ragmen arac bile zorla gitti yolda. iki arac çıktık diger aarc hacı murat :) aracta rot ayarı bozuktu yola çıakrken.. geri döndügümüzde ise rot kediliginden düzelmiş. o şekilde bir yolu var.. gidecek arakdaslara bu günlerde tek tavsiyem arazi aracını temin etsinelr yada tabanlara kuvvet deyip kıyıya atılsınlar :)

Anıl ÜNALAN 28-02-2012 11:01

Alıntı:

tolgaserap8890 tafarından gönderildi (Mesaj 119813)
bu cumartesi gecesinden kokar yolunu tuttuk hasan ustanın tavsiyesyle.. balık çekmesine çektikte söz konusu kokar ın yolu :) nissn navara ile yola düşmemize ragmen arac bile zorla gitti yolda. iki arac çıktık diger aarc hacı murat :) aracta rot ayarı bozuktu yola çıakrken.. geri döndügümüzde ise rot kediliginden düzelmiş. o şekilde bir yolu var.. gidecek arakdaslara bu günlerde tek tavsiyem arazi aracını temin etsinelr yada tabanlara kuvvet deyip kıyıya atılsınlar :)

Kokar yolunun bir özelliği de rot balans ayarı tamir etmektir abi senin haberin yok sanırım :)
Söylediğin gibi gidecek arkadaşların aracını ya sevmemesi ya da aracına çok güvenmesi gerekmektedir ;)

izmir35-45 29-02-2012 23:41

abi ben bu kokar denilen yeri hala çıkaramadım zeytinler köyünün içinden geçip sola dağa doğrumu gidiyoruz

ercanspak 01-03-2012 10:55

Abicim hiç merak etme Kokar'ı. Sonra çok pişman olursun...

BALIKÇIDENİZ 09-05-2012 09:55

hasan bey selam. valla balıklar bir harika. bende kıyıdan atmaya başladım. acemiyim yani:) nereleri önerirsiniz. iki üç bizde alalım. yardımlarınızı beklerim.saygılarımla

Saat 00:46.