![]() |
İzmir Bornova'dan aranıza katılıyorum. 1992 İTÜ Elektrik Mühendisliği mezunuyum.İzmir Bornova'da serbest olarak elektrik proje ve taahhüt işleri yapmaktayım.
|
Bende 1,5 sene yeşilyurtta fastfood dükkanımı işlettikten sonra bazı sebeplerden dolayı dükkanımı kapatmak zorunda kaldım.Şu anda bugün itibari ile Gaziemir serbest bölgede delphi otomotiv fabrikasında çalışmaya başladım.
|
selamünaleyküm arkadaşlar nacizane ben kaynak ustasıyım özel bir şirkette çalışmaktayım
demir olsun yeter saygılarımla |
Bende sıramı savayım arkadaşlar.Yerel Yönetim Yazılımları yapan bir firmanın iki ortağından biriyim.Kısaca belediyelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak türden yazılım yapıyoruz.
|
evet bende şehir ici minübüscülük yapmaktayım tam 18 yıldır .şu an alsancak evka.3. hattında calışmaktayım
|
Ben İstanbul'da ( beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya,Küçük ev alatleri, züccaciye vs ) satan bir avm' de satış temsilcisiyim
|
Merhaba bende kayseri organize sanayi bölgesinde bir fabrikada makine teknsyeniyim...
|
İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 652 sayılı yasaya tabii Jeoloji Mühendisi olarak görev yapmaktayım
|
Selamlar D.E.Ü Güzel Sanatlar Heykel bölümü mezunuyum 2001 yılından beri basım ve ambalaj alanında çalışmaktayım, şu anda ana üretim tesisi Manisa Org. San. Blg.`sinde Egem Ambalaj A.Ş.`nin de bağlı bulunduğu Egesan Basım Ambalaj`da satış md.`rü olarak görev yapmaktayım. Ana üretimlerimiz offset ve rotogravür baskılı sigara, gıda iç ve dış ambalaj ve etiketleridir. Ofisim Çankaya` çaya beklerim herkese selamlar..
|
ben ev dekarasyon boya saten boya kartonpiyer fayans su tesısat hazır mutfak laminat parke komple anatar teslım kısacası
|
Saat 21:28. |