RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7846)

Kamil ESEN 05-07-2010 10:03

bravo usta .Emeğine sağlık,gözümüz şenlendi....

Hasan BALIKÇI 05-07-2010 17:23

Alıntı:

ümitavcı70 tafarından gönderildi (Mesaj 88791)
Hasan abi gene en güzel yerden en güzel paşaları almışsınız ercan kardeşimle birlikte
daha güzellerinde birlikte oluruz umarım..

Ümit kardeşim çok sağol.:)
seninle herzaman balığa gideriz ümit merak etme :)

Hasan BALIKÇI 05-07-2010 17:24

Alıntı:

haluk deniz tafarından gönderildi (Mesaj 88792)
Hasan kardeşim tebrikler
Paşa team in hakkını vermişsin yine :helal::helal::helal:
Daha iyi avların olur inşallah

haluk abicim çok sağol.yüreğine sağlık.:)

ne zaman gidiyoruz abi :)şöyle güzel bir kıyı sohbetine :):)

Hasan BALIKÇI 05-07-2010 17:25

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 88796)
Hasan kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ederim.

Daha niceleri rastgele :)

sağol salih biladerim.:)sana daha iyileri denk gelmesi dileğimle rastgelsin.:)

Hasan BALIKÇI 05-07-2010 17:31

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88800)
HASAN ABİM BENİM YAA SEN BENİ TANIYAMAMIŞSIN :) TEKNE İŞİ DE GÜZEL AMA O OLAY BAŞKA BİR DÜŞÜNCENİN ÜRÜNÜ ÖNCE ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRECEN BALIK AŞISI YAPACAN Kİ İLERİDE BEN BALIĞA GİDİYORUM DEYİNCE KARŞIDAN OLMAZZZZZ TEPKİSİ GELMESİNN:d:d:d:d:d BENDE ÖYLE YAPTIM ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRİP BALIK SEVDASI AŞILADIM. Bİ NEVİ TATİL GEZİ AMAÇLI. KIYI BALIKÇILIĞIN DA ZEVKİNİ BİLMEYEN BİLMEZZZ OLTALARI SALLADIN MI SONRA BEKLEMEK KALIYOR TABİİ BEKLERKEN Kİ YAPILAN MUHAPBET MISIR SULTANIN DA YOK BİR DE KÖZDE KAHVEEE OHHHH ARDINDAN GELEN ZİL SESİ VE YİPPHUUUUUUUUU....
sen benle kıyıdan avlanmak istemiyonnnn KÜSECEĞİM SANAAA küssssssss
:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

ne demek şimdi bu tuncay kardeşim.:(sen abi kıyı avına geliyorum dedinmide ben yok dedim.küsmek olurmu :)
gerçekten dediğin gibi kıyıdaki sohbet bambaşka oluyor.:)madem öyle sen kıyı istiyorsun eyvallah tamam.:)

PAŞA TEAM okudunuz msj ı Denizliden Tuncay kardeşimiz bizim kahvemizi içecekmiş ne dersiniz
işte Tuncay biladerim sıra sende :Dben üzerime düşeni yaptım :Dhatta Süleyman abi bizimle beraber kıyı avına gelecek :)biraz paşa tutsun :D

Hasan BALIKÇI 05-07-2010 17:33

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 88809)
Konudaki en bomba yorum budur :D
Süleyman abi gör yeğenini işte tanı :D

yapma evlat böylede olmazki:Damca ile yeğen arasına girme ;)mustafa biladerimin dili sürçmüş ondan öyle yazmıştır sende gaz verme :D

delvel 05-07-2010 19:11

hasan abim stresin S'si kalmamıştır üzerinde o paşaları
çektikten sonra:)
tebrıkler abicim:)

Kerem YAMAN 05-07-2010 19:59

hasan abim tebrik ederim gene yapçağını yapmışsın birgün ava giderkene banada seslen abi güzel bir ortam yapalım

Doğan ÖZCAN 05-07-2010 20:24

RASTGELSİN AİLESİ;
Sevgili arkadaşlar abilerim... PAŞA TEAM'in deprem öncesi artçı şoku olabilir mi sizce? Valla olmasını diliyoruz nasip kısmet belki ama bu paşalar yüzünü gösterdi ise sanırım PAŞA TEAM'den bir deprem gelmesi an meselesi değil mi.... Şaka bir yana da RABBİM bu güzellikleri tüm bu güzel aileye nasip etsin...

haluk deniz 05-07-2010 20:44

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 88833)
haluk abicim çok sağol.yüreğine sağlık.:)

ne zaman gidiyoruz abi :)şöyle güzel bir kıyı sohbetine :):)

İlk fırsatta yaparız Hasan Klasik avları boşladım bu ara Bu ara Ağa baba balıkları kovalıyorum kıstıramadım:'(
c tesi dip sırtısında dehşet bir asılma oldu beş dakika kadar mücadele ettim sahteden kurtuldu:'( ne olduğunu anlayamadım ama tabii kaçan balık büyük oldu:)

Saat 03:32.