![]() |
Alıntı:
|
Öner'im.
Biz iki biladere böyle güzel bir hafta sonu yaşattığın için çok teşekkür ederiz. Kamışlarımızla yakaladıgımız kiloluk üzeri sazanların çekilmesi bizlere apayrı bir zevk kattı. Malum biz gopezciler olarak fazla makinamızı zorlayacak balık yakalayamıyoruz :D:D Ki keyfimizede diyecek yoktu. Tam kıyı avı tadında bir av oldu. Yiyecek içecek bol :D (Boğazımıza düşkün iki bilader olarak en önemli şey :D ) Muhabbet desen gırla. Balık desen bol bol. Bilgi, beceri ve tecrübe kazanmak ki seninle birlikte harika. Küçük balıkları salman örnek bir davranış ki çevremizde seni konuşanlar oldu bol bol. Aaaa adama bak balıkları geri salıyor diye. Umarım onlarada örnek teşkil etmişizdir. Sazan takımı bağlamasını da öğrendim sayende eksik olma. Bir dahakini sabırsızlıkla bekliyoruz :D Herkese ve Öner'e çok teşekkür ederiz Boduroğlu kardeşler olarak. |
Alıntı:
bir daha ki avda buluşmak dileklerimle..;) |
Mehmet abi sonunda sahalara geri döndün, bak Öner abi seri yaptı seneye bu zamanlar demirköprü barajı (818) diye konu açacak ve devlet baraj kıyısından öner abiye 3-5 dönüm arazi verecek :D :D
Ortam ve ekip harika, tam teçhizatlı eksiksiz bir kıyı avı olmuş. Tebrik ediyorum |
Abi tebrikler salihli demirköprü çok bereketli bir yer gerçekten. Bu avlarınızın devamını dilerim.
Saygılar |
bi ben gidemedim seninle :'(sezon bitiyor hala gitçez :'(
ne diyeyim harika bi gün olmuş :helal::helal::helal: |
Alıntı:
Allah 818 değil 8818 gösterir inşallah...;) Alıntı:
Alıntı:
Ramazan'dan sonra ikinçi hafta sonu niye ikinci hafta sonu dersen ben ilk hafta benim eski yerimi kurcalalam lazım hareket başlamışmı diye...;););) |
Saat 19:11. |