RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hasan Balıkçıyla av başka güzel oluyor (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8838)

Hasan BALIKÇI 07-03-2011 19:04

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 102389)
Hasan abiii duramadın yine gittin haa:)) bu ara balık baya bir zayıf ama olsun yinede eliniz boş dönmemişsiniz ya oda iyi. tebrikler abicim tüm ekibi kutlarım. kalın sağlıcakla.

balık olunca duramıyom mustafa ne edeyim.:D:D:D

sana gelcektim istemedin aramadın ne yapayım.:D:D:D

bende beni arayan dostlarımla koşa koşa gidiyom :D:D:D

arasaydın seninle giderdik bilader ;)

ama gelcem bilader hem teknen var hem paşa var hem mercan var :D:Dönce balık :D:D:D:D

adolomorola 07-03-2011 19:05

Alıntı:

ibrahimsepetçi tafarından gönderildi (Mesaj 102334)
iki hasan ustayı yakalamışsın tabiki paşalar,mırmırlar gelecek.dostluğunuz baki iğneleriniz keskin olsun.herdaim rastgele.

Vallah doğru söylüyorsun İbrahim bu işin inceliklerini iyice kapmaya başladım...;)

adolomorola 07-03-2011 19:13

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 102349)
Hepinizi yürekten kutlarım gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş ellerinize sağlık.

Eyvallah daha güzelleri bizlere nasip olması dileklerimle.;)

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 102373)
Önerim kutluyorum günün güzelliği resimlerden belli Hasan varsa zaten paşa
mutlaka oluyor mırmır da kallaviymiş

Teşekkürler Halil abi kendini ayarlamaya başla kıyı avlarına az kaldı ...;)

Alıntı:

trakonya55 tafarından gönderildi (Mesaj 102387)
Bu mevsimde keyifli ve bereketli avcılık yapmışsınız maşallah.Afiyetler olsun.

Çok sağol Orhan abi daha bereketli avlar sizlere nasip olması dileklerimle...

Alıntı:

erkepli tafarından gönderildi (Mesaj 102390)
Abi o balıklar o mangal o çay yapmayın içim gitti :)) afiyet olsun ellerinize saglık

teşekkürler sizinde yolunuz birgün izmir tarafına düşmesi dileklerimle...;)

Alıntı:

Emre tafarından gönderildi (Mesaj 102412)
dün akşam hasan abi öner abim ile konuşurken hasan abi bana dedi öneri artık paşa team'e dahil ettik ve asil üyelerimizden dedi , olmazzzz dedim öner abim manisa team'in yöneticisidir dedimmm:) hasan abi emree eminmisn abicm bak dedi;) evet abi eminim dedim paşalar öner abinin oltaya takılır, ama o bizi yalnız bırakmaz dedim.....öner abi en çok mercanları sever dedimmm paşalar yetmez ona :helal: ama herşey ortada artık birşey söyleyemiyorum..... :D yalnız kaldık be öner abi :'(

Ya emre sesini çıkarma he de geç anladın sen..:D:D:D

Raif Yelkenci 07-03-2011 19:15

Öner tebrikler keyifli geçmiş paylaşım için teşekkürler.

adolomorola 07-03-2011 19:24

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 102431)
Öner tebrikler keyifli geçmiş paylaşım için teşekkürler.

Konuya alaka gösterdiğin için bende teşekkür ederim Raif abi

Çok daha keyifli avlar sizlere nasip olması dileklerimle...;)

delvel 07-03-2011 22:02

öner abi hasan abi paşalara sabah buluşma verip gece odun ateşinde çayın kefini çıkarmış:D
mırmırında maşallahı var ekrandan cıkacakmış gibi sanki:D

Necati ARAT 08-03-2011 08:31

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 102424)
İyi dileklerin için teşekkürler Necati
Bir dahakine senide görmek isterim.
muhabbetini özledik be Neco..;)

Ne demek abi ben teşekkür ederim..
Bende inan sizin sohbetinizi özledim..:(
Daha dün yağızla kulaklarınızı çınlattık ..;)
-Abi balığa gidemiyoruz bir hafta sonu manisaya gidelim ..
Öner abiyle kamil abiyi bir araya getirelim..
Sohbetlerini özledim dedi..:helal:

Ha manisada ha bir deniz kıyısında ..:)
Hele şu işlerimizi bir düzene koyalım kafamız rahatlasın elbet bir araya gelir böyle güzel ortamları paylaşırız.. ;)
Şimdilik Gönüller bir olsun yeter..
;)

mami1984 08-03-2011 10:01

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 102368)
Muammer kardeşim katılım için çok teşekkürler.:)
sabah ilk gelişiniz anında oltaları yemliyordum ;)yemleme sırasında güzel bi vuruş almıştım o yüzden biraz geç geldim yanınıza ;)belki aklınıza başka bişey takılmıştır.;)
seninle sohbet etmek senin gibi balık tutmayıda balıkçılık kurallarını iyi bilen biriyle aynı merayı paylaşmak herzaman güzel olur.:)
sana bırktığım yemlerle üç mırmır yakalaman beni çok sevindirdi keşke üç deyilde otuz üç tutsaydın.:)
muammer kardeşim şapka ve tişörtler gelsin hele sana burdan söz seve seve veririm.:)nede olsa herşeyinle herzaman her yerde PAŞA TEAM ı temsil edersin.:)
ayrıcada ben çok sevinirim.:)

Sizin gibi ustaların böyle düşünmesi çok sevindirici bunun için ayrıca teşekkür ederim.Şapka ve tişörtüde kaptım demektir bundan sonra paşa team in sorumlulğunuda taşıyor olucam demektir.Unutmayalımki doğa varsa deniz var deniz varsa balık var balık varsa hobi var dostluk var arkadaşlık var bunun için herkez kendi sorumluluğunu çok iyi bilmeli ve doğa için elinden geleni yapmalı.işallah beraberde daha iyi avlarda daha çok sohbetlerimiz olur size katılmak beni çok mutlu eder.

parlakay 08-03-2011 11:38

emek dolu paylaşımlarınız için teşekkürler..Maşaallah kendimi ateşin yanında çayımı yudumlarken hayal ettim n yaparsın umut fakirin ekmeği..

Hasan BALIKÇI 08-03-2011 11:43

Alıntı:

mami1984 tafarından gönderildi (Mesaj 102473)
Sizin gibi ustaların böyle düşünmesi çok sevindirici bunun için ayrıca teşekkür ederim.Şapka ve tişörtüde kaptım demektir bundan sonra paşa team in sorumlulğunuda taşıyor olucam demektir.Unutmayalımki doğa varsa deniz var deniz varsa balık var balık varsa hobi var dostluk var arkadaşlık var bunun için herkez kendi sorumluluğunu çok iyi bilmeli ve doğa için elinden geleni yapmalı.işallah beraberde daha iyi avlarda daha çok sohbetlerimiz olur size katılmak beni çok mutlu eder.

Aynı görüşteyim muammer kardeşim:)
bundan sonra dahada farklı olur inşallah :)seninle avlanmak hem mutluluk hem keyif verir kardeşim.:)inşallah av günlerimiz aynı olur.;)en azından denk getirmeye çalışırız.;)

Saat 22:23.