RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   20.03.2011 Çipura av raporu 1 (karadan) ... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8920)

mazhar üzümcü 21-03-2011 18:53

raif kardeşim nezaket dolu mesajın için çok teşekkürler hepimize rast gelmesi dileği ile sevgiler.

nevzat 21-03-2011 19:42

Mazhar bey tebrik ederim,ailece harika bir günün birde bu güzel balıklarla süslenmesi,en büyük mutluluklardan biri olsa gerek.

mazhar üzümcü 21-03-2011 19:49

nevzat kardeşim nazik ve güzel mesajınız için çok teşekkürler sevgilerimle.

deenizchi 22-03-2011 14:13

selam ..mazhar abi size bir sorum olacakti kuzular gayet guzel gorunuyor yavas yavas sezon aciliyor heralde;) tekneden mi kiyidan mi avlandiniz ?nasipse bende onumuzdeki hafta bi sansimi denemek istiyorum arkadaslarla fakat tekne miz malesef yok bu aralar kiralamayi dusunuyoruz bi tavsiyede bulunurmusunuz..?

Hasan BALIKÇI 22-03-2011 14:37

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 103318)
üstadım nezaket dolu mesajın çok mutlu etti sağolasın. sizler iş hayatına devam ediyorsunuz ben ise emekli ve müsaitim. onun için programı sen yap üstadım hem avlanalım hem çay sohbeti yapalım sevgilerimle

mazhar biladerim sen emeklisin bende şu sıralar çalışmıyorum:)iki aydırda hep evdeydim ;)durumu ayarlıyalım bi günde dediğin gibi hem çay hem sohbet ederiz ;)geçen sefer aynı yerde av yaptık ama oturup güzel bi sohbet etme fırsatımız olmadı :)
dilersen bu hafta sonu bişeyler yapalım :)manisadan öner falanda katılabilir ama mesir atma olduğundan şüpheli :)
gel en iyisi bir sonraki haftaya şöyle güzel keyifli bir kıyı yapalım ;)hem katılan dostlarımızda iki hafta önceden haber almış oluyor bu durumda :)katılmak isteyen dostlarımızıda davet davet etmiş oluyoruz :)katılmak isteyenlere başımızın üzerinde yeri vardır :)

mazhar üzümcü 22-03-2011 20:26

Alıntı:

deenizchi tafarından gönderildi (Mesaj 103449)
selam ..mazhar abi size bir sorum olacakti kuzular gayet guzel gorunuyor yavas yavas sezon aciliyor heralde;) tekneden mi kiyidan mi avlandiniz ?nasipse bende onumuzdeki hafta bi sansimi denemek istiyorum arkadaslarla fakat tekne miz malesef yok bu aralar kiralamayi dusunuyoruz bi tavsiyede bulunurmusunuz..?

sevgili kardeşim ben kıyı avcısıyım ağırlıklı olarak ama teknedende çok güzel av ve muhabbet ortamı oluyor sitemizin üyesi kaptan karabulut süleyman abimiz size mutlaka yardımcı olacaktır.telefonu.05382940194 sevgilerimle.

mazhar üzümcü 22-03-2011 20:33

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 103453)
mazhar biladerim sen emeklisin bende şu sıralar çalışmıyorum:)iki aydırda hep evdeydim ;)durumu ayarlıyalım bi günde dediğin gibi hem çay hem sohbet ederiz ;)geçen sefer aynı yerde av yaptık ama oturup güzel bi sohbet etme fırsatımız olmadı :)
dilersen bu hafta sonu bişeyler yapalım :)manisadan öner falanda katılabilir ama mesir atma olduğundan şüpheli :)
gel en iyisi bir sonraki haftaya şöyle güzel keyifli bir kıyı yapalım ;)hem katılan dostlarımızda iki hafta önceden haber almış oluyor bu durumda :)katılmak isteyen dostlarımızıda davet davet etmiş oluyoruz :)katılmak isteyenlere başımızın üzerinde yeri vardır :)

çok güzel demişsin üstadım ALLAH nasip ederse dediğin tarihte katılmayı arzu edenler ile birlikte çok nefis çay ve sohbet eşliğinde sezon açılışı yaparak paslarımızı atıp gerçek kimliğimize kavuşalım dostum sevgilerimle.

muhabbetci 24-03-2011 11:51

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 103311)
önder arkadaş sağolasın cevabın için benimde çandarlıda mütevazi bir evim var kasabın kahvede bir araya gelip bir çay içelim nedersin. tel 0533 6408018

Mutlaka görüşürüz,sizin gibi değerli dostlarla tanışıp muhabbet etmek çok güzel oluyor.Görüşmek üzere.

adolomorola 24-03-2011 18:00

Mazhar abi güzel bir günde güzel bir av yapmışsın,afiyet bal şeker olsun...;)

bülenttok41 24-03-2011 20:16

Mazhar bey tebrikler. Güzel balıklar yakalamışsınız.

Saat 18:16.