![]() |
oy oy oy oy . bunlar şahane . ellerine sağlık
|
sayın serdar dönmez türkiye satranç turnuvası için iskenderuna gitmiştim. bugün döndüm orada fırsat buldukça balık tutan arkadaşları izledim. sizin yakaladıklarınız çok iyi tebrik ederim
|
yakaladıgınız balıklar bir harika devamını bekliyoruz iskenderun magca
|
arkadaşlar süpersiniz ya bende iskenderundayım balığın hastasıyım ama sizlerin sayesinde ustası olacağız inşallah avlarınız hep böyle bereketli olsun
|
tebrikler.rastgele......
|
masallah baliklara söylenecek laf yok... rastgele dostum....
|
uzun zamandır iskenderundan ses yok. yokmu balık avlayan? yada var ama nazar değmesin diye paylaşılmıyormu?:P
|
alper havalar malum. çarşamba günü gittik ama o kadar sıkıcıydı ki ancak yarım saat dayanabildik.
|
masallah muhtesem balıklar tebrık ederım aramıza da hosgeldınız...
|
Alıntı:
|
Alper imzanın altındaki karikatüre bayıldım çok güzel ve çok manidar!!
Maalesef elimizden çok fazla birşey gelmiyor:( |
sarıseki deniz k.kom.akaryakıt iskelesi:d süperrrr
|
tebrikler. süleyman hocada 2, gauss ncikli serdar hocada 2 lineerman serdar abimiz pek efkarlı çıkmış acep nedendir:)
|
ellerinize sağlık herdaim rastgele....
|
vay vay vay bu levrekleri çekeceğiz diye ne mücadele verdik bi bilseniz bu arada benim elimdeki levreklerden birini eşim yakaladı diğerini ben...eşim adına çok sevindiğimi söylemek isterib ama bir yandanda biraz tedirginim çünkü sürekli ne zaman balığa gideceeğimizi soruyor iyi mi oldu kötü mü oldu? bilemiyorum
|
bu gün efkar bana yarın gauss a diğer gün freshfishers a .. dönüşüm muhteşem olacak..:)
|
güzel balıklar.Herdaim olsun. Rastgelsin
|
Yarali ceylanim...yaraliyim yarali....
|
serdar hocam avların harika yeni konu olarak açsan daha çok dikkat çeker derim ben tercih senin.;)
|
çok güzel avlar serdar kardeş tebrikler :)
|
Serdar bey tebrikler...gün batımı hakkaten güzeldi...onun dışında pek güzel bi şey yoktu kendi adıma:)
|
Serdar bey teşekkürler..
En güzel levrekler sizlerle olsun.. Selamlar. |
resimler için tşk.
balıkları iskenderunun nersinden çektiniz. syg |
Bu kadar Hatay'lı varken diyorum ki Bir organizasyon düzenlesek hem tanışmış, kaynaşmış oluruz hem bilgilerimizi paylaşırız....
|
hemşerilerim adına çok sevindim çok güzel balıklar yakalamışlar emeğinize sağlık bizde izmirde avuç içi kadar balıklarla kendimizi kandırıyoruz iskenderuna gelir gelmez ilk işim balığa gitmet olacak bunlar toros gübredenmi yoksa botaştanmı merak ettim
|
Alıntı:
İğneniz keskin olsun.. Rastgelsin.. |
Hey maşallah hepsi birbirinden yakışıklı. Emeğinize sağlık ayrıca paylaşım için teşekkürler.
|
tebrikler mükemmel balıklar tam olarak nereden tuttunuz acaba
|
kaptan senin şu mika rapalayı merrak ettim de.mümkünmü bir resmi
:helal: |
Saat 15:15. |