RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   14/01/2007 gümüldür raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2232)

levrek 16-01-2007 08:23

Maşallah Onur cum,bu gidişle eve extradan bir dipriz alman gerekiyor,sevgiler

kırımlı 16-01-2007 08:33

bereketli bir av olmuş maşallah ama biraz üşümüşsünüz yüzlerinizden belli ..aman dikkat abilerim:)...afiyet şifa olsun .sizlere tekradan tebrikler...selametle

giritli 16-01-2007 08:53

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi
Maşallah Onur cum,bu gidişle eve extradan bir dipriz alman gerekiyor,sevgiler

Erol abicim evdeki buzdolabını daha yeni değiştirdim vallaha...en derin dipfrizlisini aldım ama doğru söylüyorsun şuanda o bile yetmiyor...:D

giritli 16-01-2007 08:55

Alıntı:

kırımlı tafarından gönderildi
bereketli bir av olmuş maşallah ama biraz üşümüşsünüz yüzlerinizden belli ..aman dikkat abilerim:)...afiyet şifa olsun .sizlere tekradan tebrikler...selametle

Abdülhamit kardeşim teşekkür ama yüzümüzün pempeliği soğuktan değil...Hava o kadar güzel ve sıcaktıki bir ara üstümüzdeki herşeyi çıkarıp sadece tşörtle kaldık...Günaş yaktı kavurdu vallaha;)
Eh tabi birde balıkların pembeliği yüzümüze yansımış da olabilir:D

leper 16-01-2007 09:51

onurum tebrik ederim yine organizasyonu patlatmışsın. çok güzel bir hafta sonu avı geçirmişiniz. sen denizlere hastasın ben de sana. tepsiye de yakıştırmışsın hani eline sağlık. bu ava emeği geçen ve iştirak eden herkesi kutlarım.

giritli 16-01-2007 09:59

Alıntı:

leper tafarından gönderildi
onurum tebrik ederim yine organizasyonu patlatmışsın. çok güzel bir hafta sonu avı geçirmişiniz. sen denizlere hastasın ben de sana. tepsiye de yakıştırmışsın hani eline sağlık. bu ava emeği geçen ve iştirak eden herkesi kutlarım.

Muhicim çok teşekkürler ama organizasyon işi aliağada olduğu gibi yine "made in Haldun" kardeşim...Denize hasta olduğum doğru,büyük konuşmak gibi olmasın ama denizi olmayan şehirde nefes alamam ben...
Tuttuğun balıklara hastayım demek istedin herhalde:) :dans:

leper 16-01-2007 10:07

yeni hedef neresi bilmiyorum ama bi ayar çekte burayı deneyelim birde.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

giritli 16-01-2007 10:41

Alıntı:

leper tafarından gönderildi
yeni hedef neresi bilmiyorum ama bi ayar çekte burayı deneyelim birde.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Yok Muhicim sağol ben almiyim...Abi nasıl çekecem ben o balığı:oha: ...Ben paşalar gibi takılırım çupime mercanıma...Bunlar neyine yetmiyor yahuuuuuu...:D

katiti 16-01-2007 10:52

O değil de vatozun yendiğini ilk defa duyuyorum :oha: ...

aganta borina borinata 16-01-2007 10:59

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
O değil de vatozun yendiğini ilk defa duyuyorum :oha: ...

diğer türlerini bilmem ama buralarda "kemani ya da bel balığı" olarak bilinen türü yeniyor...ben etini zevmedim...ya da pişirmeyi bilemedim...

rastgelsin...

Saat 21:05.