![]() |
Belki ileride ilk önce siteyi bilgiyle dolduralım ondan sonra film olayına geçebiliriz mesela yapay sinek nasıl yapılır yada bu sistemlerin yapılışı ile ilgili yada benim balık avına gitiğimde çekeceğim filmler olabilir bakalım dostum günler neyi getirir bilinmez yaşayan görür önemli olan sağlıklı olmak ve dostların sağlıklı olmasını bilmek.
|
1 Eklenti(ler)
taygun Mesela sen hiç böyle bir kamış ucu gördünmü
|
ilk defa görüyorum
bunu sahilde görsem aha adama bak kamışın ucunu kırmış sonrada bantlamış derim :) |
Alıntı:
|
Bekle taygun bir dahaki sefere bu kamışı anlatmaya çalışacağım şöyle kısaca anlatmam gerekiyorsa o gördüğün kamış ucu dip oltasında kulanılıyor balık ısırınca o uç kalkıp iniyor sende balık ısırdığını anlayıp oltayı sarmaya başlıyorsun yanlış anlama bu kamışın ucunu her kes yapabilir kamışın en uç halkasını vidalı halka ile değiştirip bu hazır uçu vidalıyorsun.
|
1 Eklenti(ler)
Balıkcı dostlar bu resimlerde silikon balığa kancayı takmayı gösteriyor
|
1 Eklenti(ler)
Balıkcı dostlar bu sistemi denizde ve tatlısuda sırtı yaparken kulanabileceğimiz bir yöntem
|
süper bir şey neden bunlar türkiyede yok nedeeeeeeen diye haykırasım geliyo
|
1 Eklenti(ler)
Balıkcı dostlar bu resimde suyun mevsimlere göre ısısının değişmesi ve harmanlanmasını gösteriliyor burada suyun taban kısmının ısısının devamlı 4 derecede olmasına dikkatinizi çekerim aslında balık avında çok işimize yarayacak bir resim, başka bir resimle bu konuyu sizlere ileriki günlerde anlatacağım.
|
Balıkcı dostlar okuduğum balıkavı ile ilgili bir kitapta suyun sıcaklığının balıklar için öneminden bahsediyor şöyleki suyun sıcaklığı 4 dereceden 5 dereceye çıkarsa balıklar aktif oluyor ama suyun sıcaklığı7 dereceden 5 dereceye düşerse balıklar aktifitesini kaybediyor yani suyun ısınması bizim için balıkavının geldiğini gösteriyor,aynı şekilde suyun soğuması ise balıkcılara kötü haber.
ama şunu eklemek isterim akarsularda balıklar devamlı aktif olmalıdırlar çünki akıntıya karşı kaybettikleri enerjiyi yemlenerek geri almaları lazım yani kışın sazan avı tabiki akarsuda olabilir bence verimlide olur, yeterki balık tutmak istediğiniz yeri bir,iki hafta güzel yemleyin hergün aynı saatte olmak üzere,kulanacağınız yem kışa uygun olmalı. |
Saat 02:51. |