![]() |
selam ben istanbuldan ari aranıza yeni katıldım garmin 521s gps artı balık bulucu cihazım var yurt dısından getirdim haritasını nasıl yukleyecegimi bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim tessekurler
|
merhaba,
siteye yeni üye oldum konu üzerinden çok geçmiş ama tekneme gps navigasyon cihazı almayı planlıyorum fakat fiyatları bütçemi aşıyor, sizin dediğiniz gibi garminin uygun bir navigasyon cihazını alsam ( nüvi 200w ) nasıl deniz haritası yükletebilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim..
|
selamlar garmin nuvi 3760 gps cihazima bluechart g2 vision deniz haritasi yukleyebilirmiyim? bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi?
|
Levrek Erol;
Bu çok değerli bilğilendirmen vede paylaşımın için çok teşekkür ederim..... |
Alıntı:
Merhaba Erol bey merak ettiğim bir konu var ben bu bahsettiğiniz cihazlardan birine BlueChart Yüklesem ve kullansam bulunduğum yeri işaretleyebilirmiyim diğer gps cihazları gibi. İlginize şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
Bir soru daha sorabilirmiyim Garmin nüvi 200w ve 310 arasında kaldım siz hangisini tavsiye ederdiniz kullanan olarak. Saygılar.
|
Alıntı:
|
İlginize çok teşekkür ederim.
|
Merhaba Erol bey. ben garmin 421 almayı düşünüyorum, sizin bir tavsiyeniz olurmu? birde harita proglemi var tabi fiyatları biraz yüksek:(( beni bilgilendiriseniz cok memnun olurum...
|
Saat 23:28. |