RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Süleyman Karabulutla Keyıflı Neselı Bır Av Gunu.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6648)

kaptankarabulut 18-01-2010 21:05

Ya Yağız sen ne yaptın, o balıkların dışında bir kova balık necati kardeşime gönderdim vermedin mi yoksa...??????:hıııı::soru::D:D

Necati ARAT 19-01-2010 08:20

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 69773)
Ya Yağız sen ne yaptın, o balıkların dışında bir kova balık necati kardeşime gönderdim vermedin mi yoksa...??????:hıııı::soru::D:D

Ahh Ah Sülyman abi deşme yaramı ..
Gör bak yağız ne yapmış balığı..
BALIK KEDİYE EMANET EDİLİR Mİ HİÇ?????

Yağız DEMİR 19-01-2010 09:03

Alıntı:

mehmetulas tafarından gönderildi (Mesaj 69685)
yağız kardeşim çok güzel bir av olmuş kaptanım benide davet etmişti o gün ama
götürecek kimse olmadığım için gelemedim ama fotoları görünce çok şey kaçırdığımı görüp
dahada üzüldüm insanın yürüyememesi başkalarına muhtaç olması çok kötü allah hepinize sağlık esenlik versin

mehmet abım cok tesekkurler ınsallah bırdahakı sefere sende aramızda c olursun bol sohbetlı bır av yaparız

Yağız DEMİR 19-01-2010 09:05

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 69697)
Pasını silmiş bu av senin belli ki Yağız abi :) Teknenin keyfini biraz daha alırsan karayı unutursun benden söylemesi ;) Güzel av olmuş abi geçte olsa birşeyler tutabilmişsiniz..

Süleyman abiyi selamlarım :)

anılım karanın tadını unutmak ımkansız teknenınde keyfı baska ama ayaklar topraga bastımı ben daha rahat oluyom :D:D:D

Yağız DEMİR 19-01-2010 09:06

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 69702)
Süleyman kaptana ve avda emeği geçen herkese selamlar. Bu arada rapor süper olmuş. Ellerine sağlık Yağız abi

sagolasın ugur kardes elımden geldıgınce bırseyler yazmaya calıstım ıste :D

Yağız DEMİR 19-01-2010 09:08

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 69707)
KARDEŞİM YAĞIZ :)

HARİKA BİR PAYLAŞIM HELAL OLSUN :):helal::helal::helal:

yağız bu güzel avı tekne tutmasına rağmen bu kadar hoş ve güzel tamamlaman senin ne kadar azimli biri olduğunu gösteriyor :)eee tabi yanında yılların usta balıkçı süleyman abinin olması senin için ayrı bir şans ;)süleyman abi ile balığa çıkarsan boş gelmeyeceğin güneşin doğuşu kadar açık ve nettir.süleyman abimizin kıymetini bilelim ;)çünkü tekneden balık avı dedinmi süleyman abiyi tanırım abimizde herşey mevcut kerteriz desen bol keyif desen süper muhabbet desen gırla :)eeee başka ne denir ?

bence ikinizide :helal::helal::helal::helal::helal:

bu böyle kalmıcak yağız daha bereketlileride olur kardeşim ben sana güveniyorum ;)

eeee hasan abı nedemısler ustanı bılecen ole gıdecen denızde suleyman abıyle ogrenmeye basladık karada da ustadım sensın bılıyon :D:D senden cok seyler ogrendım teknede uyguladık:D ama karadan vazgecmem bunu bılıyon abı dahaaa ogrenecek uygulayacak cok sey var abı

Yağız DEMİR 19-01-2010 09:10

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 69712)
Yağızcım paylaşımdan dolayı teşekkürler.

tesekkurler turgay abı

Yağız DEMİR 19-01-2010 09:11

Alıntı:

serkanust tafarından gönderildi (Mesaj 69713)
yağızcım kırmızılar süper daha iyileri inşallah.

Tesekkurler serkan Abı ışallah hep beraber yakalarız bu kırmızılardan

Yağız DEMİR 19-01-2010 09:12

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 69773)

:D:D:D:D suleyman abı yaww bır yandan yengeyı dusundum sımdııı o kadar balıkı ayıklayacak yorulacak kızartacak ev kokacak dedım yengem yorulmasın evde kokmasın ben halledeyım dedım :D:D:D:D

valla necatı abım benden dunyaları ıstesın canım feda olsun ona

kaptankarabulut 19-01-2010 16:34

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 69886)
:D:D:D:D suleyman abı yaww bır yandan yengeyı dusundum sımdııı o kadar balıkı ayıklayacak yorulacak kızartacak ev kokacak dedım yengem yorulmasın evde kokmasın ben halledeyım dedım :D:D:D:D

valla necatı abım benden dunyaları ıstesın canım feda olsun ona

Ya Yağız çok düşüncelisin.senin bu kadar nazik ve centilmen olduğunu bilmezdim.Sen eminim Necati abinin çenesi yorulmasın diye de onun yerine oturdun kendin yedin..:helal: :helal: :helal: :D :D :D :D :D :D :D

Saat 15:29.