RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Süleyman KARABULUT & Hasan BALIKÇI & Fora SERKAN ile birlikte (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7291)

Hasan BALIKÇI 23-03-2010 19:15

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 78144)
Haarika bir ortam olduğu içtenlikle yazılan rapordan belli oluyor ,birlikteliğiniz ve bu güzellikler daim olsun güzel dostlarım.Bu arada Süleyman abi ,uskumruyu kıstırmışsın istavritinde kendini göstermeye başladığını duydum bu dönem çapariye pek atlamaz ama yavaş yavaş çapari denemelerine başlanabilir diye düşünüyorum.Rastgelsin.

çok sağol nevzat biladerim hakkatan çok güzel bir gün oldu :)sende orda olursan keyfimiz iki kat artar :)

Hasan BALIKÇI 23-03-2010 19:17

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 77978)
Arkadaşlar niyayet HASAN BALIKCI'nın ayaklarını karadan kesmek bana nasip oldu. :helal: :helal: Zaten kendisi paşa tutmak için gelmedi.. Önce teknede nasıl yürünür onu öğrenmeye çalıştı. :D :D ama ilerleme kaydetti. :helal: :helal: Yani küçük bebekler gibi TAY TAY yapmaya başladı..Bir iki denemeden sonra bakın siz HASAN BALIKCI tekneden ne PAŞALAR çekecek.
Ayrıca şahsım ile ilgili iyi niyet düşüncelerinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

süleyman abi bu güzel gün senin eserin.:helal::helal:
onun için ben fazla birşey demeyeceğim sadece diyecek olduğum senin gibi iyi bir dost kolay kolay bulunmaz ;)

teşekkürler abi :)

kaptankarabulut 23-03-2010 20:04

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 78153)
süleyman abi bu güzel gün senin eserin.:helal::helal:
onun için ben fazla birşey demeyeceğim sadece diyecek olduğum senin gibi iyi bir dost kolay kolay bulunmaz ;)

teşekkürler abi :)

Hasan kardeşim hiç bir zaman dostluklar tek taraflı olmaz.Sizlerde çok iyi içten samimi çıkar gözetmiyen dostlarsınız.Zaten dostlar arasına çıkar ve menfaat girmiyorsa o dostluklar baki kalır.İşte bizimde sizlerle dostluğumuz baki kalacaktır.

kaptankarabulut 23-03-2010 20:13

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 78144)
Haarika bir ortam olduğu içtenlikle yazılan rapordan belli oluyor ,birlikteliğiniz ve bu güzellikler daim olsun güzel dostlarım.Bu arada Süleyman abi ,uskumruyu kıstırmışsın istavritinde kendini göstermeye başladığını duydum bu dönem çapariye pek atlamaz ama yavaş yavaş çapari denemelerine başlanabilir diye düşünüyorum.Rastgelsin.

Nevzat kardeşim inşallah nisanın on beşinden sonra çapariye yavaş yavaş başlarız diye düşünüyorum..

aykons 23-03-2010 20:31

Süleyman Abi, bizim balıklarda fena değil di be bugün :)) Herşey için teşekkürler güzel bir gün geçirdik sayende. :)

Taygun KOCABIYIK 24-03-2010 11:32

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 78164)
Nevzat kardeşim inşallah nisanın on beşinden sonra çapariye yavaş yavaş başlarız diye düşünüyorum..

Süleyman abi o zaman gelsin, gör bak nasıl kedi gibi senin teknenin önünde yatıp kalkıyorum :D
Çapari dedin mi akan sular durur, gelsin istavritler uskumrular :)

er35han 24-03-2010 17:24

hasan abim tebrikler:helal:,süleyman usta ve ekibini de hasan abinin ayağını yerden kestikleri için ayrıca tebrik ederim:).

Hasan BALIKÇI 24-03-2010 20:41

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi (Mesaj 78272)
hasan abim tebrikler:helal:,süleyman usta ve ekibini de hasan abinin ayağını yerden kestikleri için ayrıca tebrik ederim:).

erhan kardeşim yuvana hoş geldin;)teşekürler :)organizasyonda görüşürüz ;)

muratbaykent 25-03-2010 08:13

Tebrikler Hasan.Ben genelde senin ayağını karadan kesmediğini biliyorum ama bu sefer seni kandırabilmişler galiba.Güzel günler,iyi dostluklar kara avı yada tekne avı dinlemiyor.Tebrikler yine ekip olarak keyifli bir av yapmışsınız.

kaptankarabulut 25-03-2010 19:01

Alıntı:

aykons tafarından gönderildi (Mesaj 78167)
Süleyman Abi, bizim balıklarda fena değil di be bugün :)) Herşey için teşekkürler güzel bir gün geçirdik sayende. :)

Tabii ki güzeldi Gökhan kardeşim o kadar kısa zamana neler neler sığdırdık.İnşallah cumartesiye daha güzel avlarımız olur..

Saat 22:28.